Dag 29 – Mitt bästa köp

Måste nog vara mina favoritjeans som jag köpte för 1.500 kr, mitt starter nagelkit med led lampa, min kamera och mitt älskade objektiv. Jeansen använder jag varje vecka och har blivit helt beroende av att fixa mina naglar. Kameran hade väl kunnat vara bättre, men det finns väl alltid något bättre som man vill ha. Objektivet är to die för, så himla bra.Älskar den verkligen! Sen är det faktiskt en till grej och det var min biljett till Uppsala under jullovet, absolut bästa jag någonsin valt att göra! 
 
Hade även sagt min iPhone 5s och min MacBook Pro om det var jag som betalat för dem. Dock så betalar jag halva mobilräkningen, men räknas inte riktigt då jag inte köpt den helt själv. 
 
Mina älskade jeans <3
 
 
 
 
Tycker även om min fina klänning från Nelly 
 
 

Gymkort + träningsveckan

Var och fixade ett gymkort idag på Fitness 24 seven. Blev ett pass på lite mer än 1 h, körde löpband, några maskiner, fys för magen, squats m.m. Hej träningsvärk imorgon! Jag bara älskar känslan man har under och efter man har tränat, känns så otroligt skönt och bra. Nu är det dags att bli fit då! ;) 
 
Såhär har träningen/ser min träningsvecka ut. 
 
Måndag: Innebandyträning 1h 30 min 
Tisdag: Gymmet strax över 1 h 
Onsdag: Innebandyträning 1h 30 min
Torsdag: Innebandyträning 1h 30 min 
Fredag: Gymmet, vi får se hur länge det blir 
Lördag: Inte bestämt om det blir vilodag eller ett lätt pass på gymmet
Söndag: 2 innebandymatcher 
 
 
 
 
 
 

Cravings

Just nu skulle jag vilja köpa två stycken klockor. En i antingen svart eller runt med guld och en i svart med silver. Skulle även vilja köpa lite armband, halsband och ringar. Kläder med Ian Somerhalder hade inte heller varit fel samt att jag nog ska ta och fixa ett eget skal med Ian Somerhalder på, nejdå inte alls beroende av honom??? 
Sen någon gång när jag har råd måste jag köpa en Odd Molly kofta samt Primeboots! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett skal som jag hittade på nätet, kommer dock fixa ett eget skal när jag beställer sen ;D
 
 
 
 
 
 
 

Fredag baby

Äntligen fredag igen. Började 12.25 och slutade 13.40 idag. Hade en väldigt jobbigt kemi lektion ;), en i klassen bjöd på fika som tog typ 30 min, sen hade läraren genomgång och så hann vi jobba i typ 10 minuter. Sen stannade jag i stan och for på Wayne's Coffee med Sanna, Agnes, Emma, Axel, Elina och Julia? (tror jag att hon hette...) Nu resten av denna fredag ska jag typ se film, kanske spela sims och prata med min fina. 
 
Invigde min nya tröja och mitt nya armband denna fredag. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen vanlig dag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens bästa väns födelsedag! Idag fyller lillfjärten hela 17 år och jag har känt henne i typ 15 år. Sjukt vad tiden går fort. Jag hoppas verkligen hon får en grymt bra dag för det förtjänar hon. Blir att fixa en filmkväll här någon dag och prata om allt och ingenting som vanligt ;)  
 
En massa kärlek till denna filur :*
 
 
 
 
 
 
 
 

I söndags

I söndags så spenderade jag lite syster tid. Vi gick först på stan och kollade runt på kläder, smycken och lite annat smått och gott. Fick med mig hem 2 koftor, en tröja och ett armband. Kommer lägga upp bilder sen i veckan när jag orkat fota allting. Kan dock med glädje säga att jag använde presentkort när jag köpte kläderna och armbandet var på rea så kostade bara 30 kr. Så blev inte särskilt dyrt för mig, vilket är bra eftersom jag sparar pengar. Sen for vi och kollade när IBKS Herrar division 2 spelade mot Malmberget.  På kvällen var jag med bästa Maria och lyssnade en massa på 1D, pratade om allt och ingenting innan vi slutligen slog på en skräckfilm. En grym söndag med andra ord. 
 
Oops smutsig spegel, måste fixas snarast... 
Mirror, mirror. Can't you see? What you show is killing me. 
 
Såhär såg man ut i söndags. 
 
Kallt och jävligt var det också... 
 
Bästa vän, love you <3
 
 
 

Black & White

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måla naglarna - beroende

Lite bilder på hur mina naglar sett ut på senaste tiden. Kommer försöka lägga upp bilder när jag gjort nya, har verkligen blivit helt beroende av att måla mina naglar. Heheh. Finns så sjukt mycket som jag skulle vilja köpa till mina naglar just nu. Flera nagellack, dekorationer m.m.. Men måste spara pengar så blir att försöka hålla sig undan från det :( 
 
 
 
 
 
 
 
Glömde fota naglarna jag hade innan de jag gjorde idag. Men man skymtar lite pöå den här bilden iaf. 
 
Naglarna som jag gjorde idag, blev inte så bra men övning ger färdighet :D 
 
 
 
 

Dag 28 – Mina rädslor

Mina två absolut största rädslor är att förlora någon som står mig väldigt nära. För det är något jag inte vet om jag skulle kunna klara av att hantera. Självklart förstår jag att jag någon gång kommer behöva uppleva det för ingen lever för evigt. Men jag hoppas den dagen är väldigt långt bort. Till denna "kategori" hör väl även till att jag är rädd för att en närstående är med om en olycka eller drabbas av en farlig sjukdom. Så jag håller alla tummar och tår på att jag slipper uppleva något av detta på otroligt länge! 
 
Min andra rädsla är att jag skulle behöva sluta med innebandy av någon anledning, jag älskar verkligen den sporten så otroligt mycket. Vet inte vad jag skulle göra utan innebandy. Men i just denna "fråga" försöker jag leva i nuet och inte tänka på saker som skulle kunna gå fel, för jag tycker att det är onödigt att oroa sig och lägga energi på det i onödan. 
 
Sen har jag väl lite små fobier som till exempel att jag hatar insekter och kryp, att bli jättetjock, redovisningar, prata i folkmassor, bada med mycket folk och lite sådana saker. Jag är som sagt rätt så blyg av mig, även om jag inte är lika blyg som för 1-2 år sedan. Är väldigt glad över att det gått framåt lite, för jag var verkligen pinsamt  blyg förut. Sen finns det även några andra saker som jag är "rädd" för men det behöver vi inte gå in på. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 27 – En bild/flera bilder från i somras

 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 26 – Mitt/mina syskon

Som ni alla vet så har jag en storasyster, världens bästa faktiskt. Skulle aldrig i hela mitt liv vilja ha någon annan syster. Nästan läskigt hur bra hon förstår mig, nästan som att hon kunde läsa mina tankar ibland. Vi har liknande humor och vi har aldrig tråkigt när vi är med varandra. Hon inspirerar mig otroligt mycket, hon är min förebild och jag ser upp till henne väldigt mycket. Det var då lite kortfattat om min finaste syster Linnéa. 
 
 
Jag älskar dig <3 
 
 
 
 

Måndag igen

Då var det måndag och skola igen. Hela dagen har flytit på rätt bra. Fysik och kemi labb och sen avslutade man dagen med ett mattepass till 13.10. Påvägen till bussen stötte jag på Vicke så stannade och gick på stan med henne en stund fram tills våra bussar som gick 14.05. Blev att chilla på hemma, gå ut med hundarna och så innan träningen som började 18.45.20.30. Nu ska jag avsluta den här dagen med antingen serietittande eller filmtittande. 
 
Jag och Agnes ägde på kemilabben bara så ni vet! ;) 
 
Lillpojken som inte är så liten längre <3
 
 
Snabb visit hos kusinen igår, blev lite hundmys :3
 
 

Krossa RIG!

Idag är det match för hela slanten. Ska alldeles snart åka iväg mot samlingen och bussen som går 10.00. Är taggad till 1.000 %, nu ska vi krossa RIG! Så himla revanschsugen så det finns inte. Wish us good luck!   
 
Såhär bra gick det sist för mig mot RIG! 
 
 
 

New in - two pair of shoes

Hade hål i 3h igår så då passade jag på att gå på stan med mormor. Hittade mig två par skor som båda var på rea. Blev totalt 250 kr för båda skorna. Uggsen är sjukt mysiga och passar perfekt när man ska ut med hunden.
 
 
 
 
 
 

Wanties - Odd Molly

Hej jag har torsdagsångest. Det är sådana här dagar man önskar att man var miljonär.. 
 
M615-125A Part forone dark  420 SEK (-40%) (ordinariepris 699 SEK)
 
 
M114-329 Cotton embroided b 1195 SEK - Zoovillage 
 
 
M 11-233 Lovely knit jacket 1695 SEK - Zoovillage
 
 
M114-195 Corset sweater lit 1695 SEK - Zoovillage
 
 
RIB JERSEY L/S TOP 599 SEK - Mathilde
 
V-neck cardigan lilac 779 SEK (ordinariepris 1229 SEK) - Mathilde
 
Remix dress 1399 SEK - Mathilde 
 
 
 
 
 

Myspys

Ja jag tycker om att mysa. Därför får ni vänja er vid att jag ofta lägger upp bilder på mig och mina älskade hjärtan ;) Idag myste jag på med mina långöron :') <3
 
Slänger upp lite olika mysbilder. Det två sista bilderna är från idag :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite innebandy

Hej jag och min kamera var inte min vän den dagen, bra då vet ni det. Men så kan det vara ibland, bjussar på bilderna. Är från när jag var i Uppsala och kollade på Storvretacupen.  
 
 
 
 
 
 

Dag 25 – Mina favoritbilder

Här får ni ett litet urval av mina favoritbilder. Alla förutom de två sista är några av mina favoriter som jag fotat själv och de två sista är hur jag känner mig på de två bilderna. Dock synd att blogg.se förstör kvalitén på vissa av bilderna, men sånt är livet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sena julklappar

Har fått 3 sena julklappara nu efter jul. 
 
 
 
 
Har fått otroligt mycket av det som stod på min önskelista! Samt att jag även fick ännu mer bra saker som jag inte hade skrivit upp men som jag behövde och ville ha. 
  • iPhone 5s guld + abonnemang (halebop rubbet) 449 kr/månad 
  • Victoria's Secret Love Spell 120 kr 
  • Klänning (Dahl Dress - Dry lake storlek xs) från Nelly 499 kr (fick 500 kr att beställa kläder för, så eventuellt att jag klickar hem denna sen.)
  • Gellack från Parelle 89 kr 
  • CeraWand Ceramic Curling Iron 19-32 mm från Lyko 399 kr 
  • En kjol från Nelly 1.800 kr (kan man ju drömma om iaf....) 
  • En innebandyklubba mellan 800-1.400 kr 
  • Rihanna parfym från KICKS 349 kr 
  • Presentkort på Gina Tricot, Vero Moda eller Parelle 

Dag 24 – En bild(flera) som du alltid skrattar åt

Fick bli dessa bilder. Har egentligen andra bilder som får mig att skratta mer. Men jag är ganska så säker på att människorna på de bilderna inte skulle bli så glada om jag laddade upp dem på bloggen. Så detta får duga. 
 
 
 
 
¨
 
 

Uppsala