Kvällsöppet

Äntligen hemma efter jobb på Wayne's från 15.00-21.30. Var kvällsöppet på stan och det kom grymt mycket folk. Är sjukt trött. Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på OTH innan det är dags att sova. 

Daglig terapi med långpromenad med vovvarna tidigare idag. 



Gos

Idag har jag gått en prommis med hundarna, umgåtts med familjen, hälsat på hos Simon några timmar, där vi spelade NHL på ps3, spelade fotboll (sånt där fotbollsbord, kommer inte på vad det heter), såg på fotboll och så gosade jag med världens sötast katt! Seriöst snälla, ge mig en katt någon. <3 













Fjällräven

Köpte mig en till fjällräven jacka igår. Har redan en fjällräven jacka sen tidigare som är varmare, men behövde även en ny jacka som jag kan använda nu i början av vintern och de dagar det är lite varmare. 2.500 kr kostade denna skönhet! 
 
 
 
 

Idag är en bra dag

Direkt när jag vaknade imorse och såg solen lysa i fönstret kände jag en känsla jag inte känt på länge. Jag bara visste att dagen skulle bli riktigt bra. Kollade 2 avsnitt OTH innan jag steg upp och åt pannkakor till frukost/lunch. Sen städade jag kaninernas burar, gick ut på en långpromenad med hundarna i det fina vädret, städade rummet, gick på stan med mamma, tränade innebandy, pluggade, umgicks lite med föräldrarna och nu ligger jag i sängen och kollar på OTH. Där har ni hur min dag såg ut idag, hoppas resten av lovet blir lika bra. 









Terapi 🐶🐺🍂

Detta och musik i öronen.  











I just wanna run








Mot Stockholm

Snart lyfter planet mot Stockholm! Grym helg detta kommer bli! 👿👊 



Hej och godnatt

Är så sjukt död i kroppen, sängen har aldrig låtit så lockande som idag. Kvällen blev asgrym med vinst på övertid i bagaget. Perfekt avslut på denna dag. Tack och godnatt! 



Idag är en sån dag

Idag är en sån dag när det känns som att jag inte är bra på någonting. Bara jämför mig med alla och det suger. Men vissa dagar är sämre än andra. 

Har iaf suttit och pluggat snart i mitt nästan 4 timmar hål. Börjar snart sista lektionen för dagen och efter det ska jag stanna på skolan ett tag och plugga fysik med Pia. Sen när vi är klara med det måste jag skynda mig hem och äta innan jag ska hämta upp syster yster för lite innebandylir. Håller tummarna att kvällen blir bra iaf! 

Har väl inte så mycket mer att säga. Blir rätt kass uppdatering den här veckan då jag mest kommer plugga och spela innebandy. Inte så mycket variation. Men på fredag har jag lite saker planerade, måste hitta på saker då och då så man inte går in i väggen. Men mer om det får ni veta då 




Sometimes it's all we have








Cashflow

Fick precis ett sms av chefen att jag skulle komma och jobba imorgon. Är det inte ena jobbet så är det de andra jobbet. ;) Exakt hela min helg har planerats av sig själv. Men jag klagar inte, cash is king. 

Så ska sätta mig ner och plugga lite matte och fysik nu. Efter det blir det att kolla lite OTH innan det är dags att sova. Jobb 11.00-16.30 imorgon. 






Mot jobbet

Ska alldeles strax sätta mig i bilen och börja köra mot jobbet. Är rätt sliten efter igår (lirade lite innebandymatch med div 2). Kan ju säga att det var motigt att ta sig upp från sängen idag. Aja bara hålla tummarna och på att hoppas dessa 10 timmar går fort (jobb från 07.00-17.00). 
När jag kommer hem blir det plugg om jag orkar annars blir det att ta det lugnt, kolla på serier och mysa med familjen. 

Jag i ett nötskal. 


Virus

Är så trött på det här jävla viruset jag haft i över en månad. Mitt mående går upp och ner.  Så blir att spendera dagen med mina tre bästa kompisar idag. Sängen, OTH och skolböckerna.  

Funderar på att fixa mig lite proteinpannkakor idag. Antingen till frukost eller kvällsmål. Beror på om jag lyckas somna om nu en stund eller inte.

Ska även gosa med fin-ful-hunden idag <3




Om pengar växte på träd





Helt ok asså

Denna dagen var bra, vinst mot Älvsjö hemma och första hemma vinsten! Sen blev det att fixa sig för inkilning av nya spelarna samt lagfest. Blev nyktert och en tidig kväll för mig eftersom jag börjar jobbet klockan 07.00 imorgon. 

Bjuder på denna hemska bild, ser typ drogad ut eller nå x) 











Gosisar







Orkelös

Såhär taggad var jag på biologiprov idag, med halsont, tung huvudvärk, snurrig och feber. Men krigade mig till lektionen och gjorde bort provet trots att jag inte hade de bästa förutsättningarna idag...