Helgens tränings sammanfattning

Denna helg har bestått av träning träning och ännu mera träning.  
 
Fredag: 
CxWorx 30 minuter
Cykling 8.4 km
 
Lördag: 
Bodypump 45 minuter 
Cykling 8.4 km 
Jogging 5km (Var PT åt mamma ;)) 
 
Söndag: 
Cykling pass på gymmet 45 minuter 
CxWorx 30 minuter 
Cykling 8.4 km 
 
Så totalt har jag cyklat 25,2 km under denna helgen då jag cyklat fram och tillbaka till stan inför varje pass, gjort 4 pass på gymmet och joggat en gång. Hade egentligen tänkt fara ut och jogga nu ikväll men sitter och hjälper Nick med lite skolplugg istället samt att kroppen känns väldigt sliten så det är nog bra att vila litegrann.  Men nästa vecka blir det att försöka fokusera lite mer på intervaller och distans träning.
 
Bjuder på denna charmiga bild från i helgen ;)
 
 
 

Premiärtur och gym

Bestämde mig för att ta en Premiärtur med ny cykeln till stan. Den gick klockrent och snygg är den också! Nu inväntas ett CxWorx pass klockan 11! Sen stressa och göra sig iordning för kemin 12.25, sen tar har helg. Då är det bara att skynda sig hem för att hämta kaninerna och åka till Linnea. 
 






Sunny Day




Passade på att sola när jag kom hem från skolan idag. Det var hur skönt som helst, helt underbar dag med sol och värme. Blåste bara lite men det var inte särskilt kallt. 

Lovely Wednesday

Idag har det varit en underbar dag, skoldagen gick fort och jag gjorde bort en redovisning. När jag kom hem var det dags att ha kvalitéts tid med långöronen. Städade deras burar och stoppade ut dem i hagar där de har varit i princip hela dagen. Tog även ut Zeus och Damon i sele. Sen har jag hunnit prova på en fotbollsträning, vet inte riktigt vad jag vill. Har även hunnit med att massera pappa i 25-30 minuter. Sen har resten av kvällen inte varit den roligaste men annars har dagen varit grym! 
 
 
Rymlingen ;)
 
 
 
 
 

Punching away the pain

Idag har jag provat på ett pass boxning i 45 minuter på gymmet med Linnéa, fyfan vad skönt det var att få ut lite känslor. Det var sjukt kul och passet gick riktigt fort, men det var även grymt jobbigt. Kommer fara fler gånger på detta pass :) 
 
Bjussar på denna smexiga bild ;) 
 
 
 

Gårdagen

Gårdagen blev en riktigt bra dag. Promenerade runt med mamma och syster yster i stan, var underbart väder så en promenad blev perfekt. Efter det gick vi och köpte mitt nagellack som jag visade igår. Sen bestämde jag och Linnéa oss för att åka till Porsön och lira lite fotboll någon timme. Det var faktiskt riktigt kul, har sån sjukt beslutångest om jag ska börja med fotboll igen eller ej... Funderar på att provträna på onsdag, men vi får se. När jag kom hem var det bara att duscha och fixa sig inför att jag, mamma och pappa skulle ut och äta på Waldorf. Blev en liten mysdag med familjen, såg på mästarnas mästare sen med päronen och masserade mammas fötter. 1 steg närmare min jacka som jag vill beställa ;) Gosade även med en myssugen hund vid namn Lyra. Avslutade dagen med att se serier och prata en kortis med älsklingen. 
 
 
 
 
 
Mina fina klänning som jag fick av Nick<3 LOVE IT! Världens bästa pojkvän<3
 
 
 
 

O.P.I I Love Applause

Bästa mamma köpte detta nagellack till mig idag, har suktat på just detta nagellack från O.P.I, I Love Applause. Blir att prova den nästa gång jag fixar mina naglar, mest troligtvis till veckan skulle jag tro. Tror denna kommer bli superfin nu när det är vår och till sommaren! Jag älskar olika nyanser av rosa på nagellack så det kommer passa mig utmärkt :) 
 
 

Sunday

Denna söndag har varit helt okej ändå. Låg och drog mig i sängen en stund innan jag klev upp och städade klart rummet. Sen tittade jag på film och åkte sen in till stan med mamma för att göra lite ärenden. Sen 16.50 stod Cxworx på schemat, det kändes verkligen eftersom jag hade träningsvärk från när jag och Linnéa köttade mage på gymmet i fredags. Har även hunnit övningsköra med mamma idag och sen har jag målat hennes naglar och ska snart massera hennes fötter för att tjäna lite pengar. 
 
Mammas "jättelånga" naglar.... Hahah
 
Imorgon kommer han äntligen hit, som jag längtat <3
 
 

Blue and Pink

Fick nya träningsskor igår som jag har kollat in jättelänge, så det ska bli najs att vistas runt med dem massor nu i sommar! Lite ny träningsinspo ;) 
  
 
 
 
 
 
 

Egenvård

Idag har jag börjat städa mitt rum lite smått, tänkte dammsuga och dammtorka imorgon. Jag har tagit hand om mina fltter med ett fotbad, klippt tånaglarna, tagit bort förhårdnader och smörjt in med fotvårds kräm. Efter det tog jag på mig en ansiktsmask och ansiktet kändes otroligt fräscht efter det. Imorgon blir det mer fortsättning på egenvården, efter att jag varit och gymmat imorgon ska jag duscha, raka benen och sen stoppa i en hårförpackning i håret. Får se om jag målar tånaglarna också, har lust att måla om mina naglar också men vet inte om jag orkar. Min dag imorgon är ganska fullspäckad. 
 
Har även sett damfinalen i SSL mellan Mora och Djurgården som slutade 5-6 efter SD. Nu sitter jag och kollar på herrfinalen mellan Falun och Storvreta. Står just nu 4-1, så sista perioden blir tuff för Storvreta att ta ikapp, men det är innebandy och allt kan hända. När jag sett klart det här ska jag jobba nått tal matte och sen får vi se vad ja gör. Kanske städar rummet lite till och sen slår på en serie eller nå.  
 
 
 
 
 
 

Frihet

Underbar vårdag idag, var strålande sol och plusgrader. Blåser dock men men man kan ju inte få allt. 
Innan jag for till skolan idag for jag in till stan för att luncha med Sanna & Agnes, vi åt på sushi bar. Efter det hade jag kemi och sen for jag förbi mormor och morfar en sväng. nu ska jag åka iväg med mamma på lite ärenden och sen vid 18.00 ska jag gymma med syster yster. ÄNTLIGEN LOV, så himla skönt!
 
 
 
 
 

Bebismys

Gosat med denna pluttinuttis idag<3
 
 
 
 
 
 
 

ÄNTLIGEN

Skolan flöt på bra idag, gick från 08.15-13.15. Skoldagarna går så otroligt mycket fortare nu när jag jobbar effektivt på alla lektioner, så det känns otroligt bra. Tur att jag har Sanna och Agnes som förgyller mina skoldagar, usch så tråkigt och jobbigt allt skulle vara annars. Efter skolan for jag förbi syster yster, stannade där en stund innan vi begav oss till gymmet och köttade. BÄSTA KÄNSLAN EVER! Har verkligen saknat att träna. Gick ganska bra med foten faktiskt men fokuserade på andra delar av kroppen, körde dock lite rehab övningar för foten också. Efter det blev det att sola litegrann innan jag begav mig hemåt. Resten av dagen har bestått av att läsa en engelska bok och Criminal Minds avsnitt. 
 
Bjussar på lite fula träningsbilder från idag. 
 
 
 
Den här är inte bra alls, jag vet. men det var i början. Tog mindre kliv sen så det blev bättre. Men har ingen bild på det. 
 
 

<---->

 
<-- Min sko - Min kompis sko -->
 

MICHAEL KORS wanties

Denna väska och plånbok ska jag kanske unna mig efter sommaren då jag jobbat och så. :) 
 
2799 kr 
 
899 kr 
 

Blev inte som planerat

Snart ska jag åka till skolan och göra bort kemiprovet, det enda idag och det sista för veckan. Är sjukt nervös, har verkligen pluggat otroligt många timmar inför det här provet och jag kommer bli så besviken om det inte går bra. Så wish me good luck... 
 
Efter skolan var det egentligen tänkt att jag skulle fara och kötta på gymmet och sen gå på stan med Pia. Men de planerna sprack ganska så fort efter igår. Är så otroligt less på min dumma fot, jag har inte tid med det här. Jag missar en massa värdefull tid för att träna. Är ju inte allt för länge kvar till milen heller och jag vill förbättra mig från förra året..... Jag får abstinens av att vara still, låt det här läka fort så jag kan börja träna igen. Vill även vara fit for fight sommaren 2014 ;)   
 
Tyvärr så kommer den här fredagen bli otroligt tråkig, men jag hade tänkt ta och städa mitt rum så gott det går och sen jag läsa en engelska bok, plugga matte och plugga fysik. Några timmar plugg en fredag är alltid uppskattat... Inte precis men så kan det va. Efter det ska jag försöka hjälpa Nick med en engelska uppgift och då får jag prata med honom samt se honom också så då blir det ju något positivt med dagen iaf. 
 
Suttit med kemiboken i princip hela morgonen..... 
 
 
 

Sämst dag...

Bänkad med den här skiten resten av kvällen.... Ser inte fram emot provet imorgon om organisk kemi, så sjukt jävla svårt... Tack gode gud för att det är lov snart. 
 
 
Mina klor börjar förresten bli rätt så långa nu! ;) 
 
Hunnit med att stuka foten rejält på idrotten idag, ilar och smärtan som faaaan... Jag som äntligen började bli frisk nog för att kunna börja träna så händer den här skiten..... Samma fot och samma ställe som sist, jag orkar inte....
 
Jag vill trääääna.... Livet suger så extremt hårt när man inte får göra en av de bästa sakerna som finns.. 
 
 

Trying

 
 
 
 
 

Kemi-tisdag

Denna tisdag har spenderats många timmar med kemiboken, tråkigt men välbehövligt. Känns bra att jag förstår sjukt mycket mer nu också. Sen unnade jag mig att se lite SSL innebandy också, AIK - Storvreta där slutresultatet blev 7-5. Nu ska jag gå och ge långöronen mat och sen ska jag nog nörda lite Criminal Minds. Har precis börjat på säsong 5. 
 
Bjussar på denna charmiga bild från i måndags på kemilabben.
 
Jag idag när jag kom hem från skolan :3
 
Kingen levererade som vanligt ;)