Dag 22 – Några jag ser upp till

Sjävklart min man Ian Somerhalder <3
 
 
Cory Monteith & Lea Michele 
 
Sen har jag även världens bästa syster som jag ser upp till sjukt mycket. <3
 
 

Julklappar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bjussar på denna charmiga bild på mig och Marcus 
 
Såhär glad var man igår, hade en riktigt grym dag! :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 21 – Det här får mig att gråta

  • Filmer 
  • Serier 
  • Skolan 
  • Om jag skadar mig och det gör riktigt ont 
  • Besvikelse (kan vara av att jag är besviken på min prestation eller på människor) 
  • Livet 
  • Att prata om känsliga/jobbiga saker 
  • Glädje  
  • Skratta för mycket 
  • Tankar 
  • Vissa låtar 
  • Sen finns det andra saker också som vi inte behöver gå in på 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 20 – En person du kan berätta allt för

 
'
 
 

Preparing for christmas

Efter skolan for jag med Sanna och Agnes på stan och strosade runt för att hitta lite julklappar. Köpte 2 stycken julklappar idag och såklart lyckades jag inte hålla borta mig från att köpa något till mig själv. Blev två stycken glitter eyeliner i guld och silver samt ett rött läppstift som jag ska ha på julafton. Eftersom jag inte ska ha några typiskt "juliga" kläder då jag knappt äger något i rött så tänkte jag att mina läppar samt naglar kunde vara röda iaf. Funderar på om jag ska vara duktig och slå in de 4 julklapparna jag har köpt hitills. Får se om jag hinner ikväll efter träningen. För ska även städa mitt rum samt packa inför helgen. Så beror lite på orken. 
 
 
Målade om mina naglar idag. Är mycket finare IRL då det är rödglittrigt, bilden är verkligen inte rättvis. Men vad förväntar man sig av en webbkamera bild? 
 
 
 
 
 

Feel the fear and do it anyway

Vissa dagar är bara för jävla bra. Är så sjukt lättad då jag gjort bort allt i skolan nu för den här terminen. Denna vecka har jag haft 2 prov och 1 stor inlämningsuppgift  som blev typ 14-15 sidor lång.Satt 15 timmar med den förbannade inlämningsuppgiften i veckan. Så sjukt skönt att jag klarade av den här veckan, trodde att jag skulle gå i väggen, men nejdå jag klarade det! Är det nu man får säga att man är grym? Nja kanske inte, men är nöjd att jag klarade det iaf.
 
Förövrigt så fick jag veta mitt betyg på redovisningen jag gjorde i biologin/svenskan i början av december. Jag som har gråtit, varit frustrerad och mått dåligt för att jag varit så grymt jävla nervös inför den redovisningen. Den gick verkligen över förväntan, fick ett B på den! Var en jävla punkt från A, suuurt som fan. Men är så sjukt stolt att jag faktiskt klarade av att redovisa, det är en av mina största fobier. Perfekt avslut innan man tar looooov!  
 
 
 
 
Såhär känner jag mig just nuuuu! 
 

Dag 19 – Vilken sport jag tränar/tränat & åsikt

Jag har gått i konståkning, fotboll, ridning och gymnastik. Alla fyra är otroligt roliga sporter, men det finns bara en sport som har tagit mitt hjärta med storm och det är självklart sporten jag går i nu, alltså innebandy. Svårt att gissa eller? ;)
 
Vad tycker jag då om sporten egentligen? Enligt mig är innebandy världens bästa sport, den ger mig så otroligt mycket livsvilja. Vissa dagar när man bara vill försvinna helt och är på sjukt dåligt humör och de gånger jag har innebandyträning när det är så kan jag bara släppa all skit och fokusera på det jag älskar mest i hela världen. Jag älskar att springa, att vinna den där viktiga närkampen, att göra mål, göra det där lyckade passet, att känna att man för en gångs skull gör någon nytta. Sen finns det ju även de dagarna då man känner att allt går åt pipan. Inget av ovastående sakerna stämmer, men alla hamnar i svackor och det är då man ska kämpa mer än någonsin. För hur kul vore det om det alltid gick som en dans på rosor? Det är ju allt kämpade som gör att man känner att man utvecklas, motgångar som medgång. Man måste våga misslyckas för att kunna lyckas, samt lära sig av sina misstag. 
 
Det är sjukt hur lycklig denna sport gör mig, vad vore livet utan innebandy liksom? Den har räddat mig så otroligt många gånger i svåra tider, jag är så otroligt tacksam för att just denna sport finns. Sen har man ju världens bästa lag också, mina fina lagkamrater, mitt älskade notas.
 
Även stor kärlek till mitt gamla lag <3 
 
Alla har vi börjat någonstans. 
 
I motgång och i medgång. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min syster är en stor del till att jag idag har denna otroliga kärlek för innebandy. Utan henne hade jag mest troligtvis aldrig börjat med sporten. Jag ser upp till henne så otroligt mycket, min förebild. Älskade syster <3
 
 
 
 

Dag 18 – En bild som påminner dig om gamla tider

En bild från 2008 

Christmas dreams

  • iPhone 5s guld + abonnemang (halebop rubbet) 449 kr/månad 
  • Victoria's Secret Love Spell 120 kr 
  • Klänning (Dahl Dress - Dry lake storlek xs) från Nelly 499 kr 
  • Gellack från Parelle 89 kr 
  • CeraWand Ceramic Curling Iron 19-32 mm från Lyko 399 kr 
  • En kjol från Nelly 1.800 kr (kan man ju drömma om iaf....) 
  • En innebandyklubba mellan 800-1.400 kr 
  • Rihanna parfym från KICKS 349 kr 
  • Presentkort på Gina Tricot, Vero Moda, Parelle 
 
 
 
 
 
 
 
Ge mig denna kjol någon???? Kostade bara sådär typ 1.800.....
 
 
 
http://www.lyko.se/cera/cerawand-ceramic-curling-iron-19-32mm
 
 
 
 
 
 

Dag 17 – Mitt favoritminne

Har så många otroligt fina minnen som jag aldrig kommer glömma, har inte riktigt ett favoritminne.
Men ett roligt men knasigt minne jag har är för typ 3 år sen när jag och Maria sov över i B-rummet. Vi snackade om allt och ingenting, värmde bullar på en spis och såg på film. (Nej inte alls knasiga?) Sen for vi ut 3 på natten för att åka madrass. Fyfan, vi har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjorde då. Har sjukt många minnen med henne, om ni bara visste hur mycket jag älskar henne. Världens bästa vän! <3 
 
Sen har jag två till minnen och det är faktiskt från i år. Först när Notviken ringde mig och ville att jag och min syster skulle provspela för dem samt när vi fick kontrakt där.
Sen även den 17 oktober när jag fick göra mitt livs första mål i division 1. Går inte att beskriva glädjen som uppstod då. Det gav så himla mycket energi, jag älskar att få känna att jag faktiskt kan göra något. Jag tvivlar väldigt mycket på mig själv, har svårt att berömma mig själv och så.   
 
Firandet av in 18-års dag är också otroligt minnesvärt ;)
 
 
 
 
 

Thank god it's friday!

Då var det äntligen fredag igen då! Denna fredag är fullspäckad för min del. Hade dock bara en lektion idag från 08.15-10.05 som bestod av redovisning på historian om teknikens utveckling. Gick faktiskt grymt bra, jag som verkligen hatar att redovisa tyckte faktiskt att det var helt okej idag, var inte alls nervös! Första gången jag inte var ett dugg nervös. 
 
När jag kom hem blev det att dåna musik i hela huset samt plugga biologi. Efter det borstade jag igenom Lyra vilket typ tog 40 minuter, den lilla odågan ska alltid släppa så jädra mycket päls. Tur att hon är söt iaf ;) Nu blir det att slå igång en taggande musiklista och städa rummet. Ska även hinna med att gå en prommis med vovvarna samt plugga fysik innan jag drar iväg till stan för att möta upp Pia för julklappshandlande vid 3. 
 
Blir även att äta med bästa laget ikväll vid klockan 18.00 på pastabacken, muuums. Sen blir det att dra sig mot hertsö sporthall för att se legendariska lussecupen. Det var höjdpunkten varje år när jag gick där, om det är något man saknar med högstadiet så är det just lussecupen.   
 
 
Fatta att det var 5 år sen jag spelade lussecupen för första gången. 
 
 

You're my life

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 16 – Det här är jag beroende utav

  • Innebandy
  • Oreoglass 
  • Ian Somerhalder 
  • Pretty Little Liars 
  • Att lyssna på musik
  • Glee 
  • The Vampire Diaries 
  • Tumblr 
  • Datorn & mobilen 
  • + några till saker 
 
 
 
 
 

Dag 15 – Mina drömmar

Vad har jag egentligen för drömmar? Det beror helt enkelt på hur man ser det. Jag dagdrömmer, jag har mardrömmar och jag har drömmar i form av olika mål i livet. Inte ens jag vet allt vad jag vill just nu eftersom att mina drömmar går emot varandra, vilket inte funkar teoretiskt. Men det mesta är alldeles för personligt för att jag skulle kunna skriva det på bloggen. Skulle bara kunna berätta för mina närmsta, om ens det. Men det jag kan dela med mig av är att just nu kämpar jag bara med livet, att börja må bättre, att lyckas med innebandyn, skolan och förhoppningsvis sen kunna bli den människa jag drömmer om att en dag lyckas vara eller ja få det liv jag vill ha. Vad det nu egentligen innebär....
 
 
 
 
 
 

I'm a dreamer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 14 – En bild på en person som betyder mycket för dig.

Världens bästa syster, vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon kan jag alltid vara hur galen som helst med, vara mig själv och så vet jag att hon alltid finns där för mig <3 
 
 
 
 

Dag 13 – En bild (2bilder) på din fritid

 
 
Det här är typ det enda jag hinner med att göra på min fritid. Iaf det jag spenderas mest tid med. Att träna/spela innebandy samt att plugga. Fast det förstnämnda är ändå min livsvilja liksom, så har inget emot att spela innebandy hela tiden <3 Men det suger att behöva plugga hela tiden. 
 

Bortgjort!

Har gjort bort min redovisning på biologin/svenskan om kloning, som jag har varit nervös för hela veckan. Fyfan, känslorna som kom ut efter att jag redovisat är obeskrivlig. Pinsamt hur jobbigt jag tycker det är, skakade ju inte alls lite efteråt ;) 
 
 
 
 
 
 

Dag 12 – Det här är jag bra på

Det här var otroligt svårt, har svårt för att berömma mig själv eller tycka att jag är bra på något ;3 
  • Innebandy (hoppas jag iaf!) 
  • Idrott  
  • Att inte ge upp (när det gäller sporter) 
  • Att ljuga 
  • Att hålla saker för mig själv 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 11 – Det här är jag dålig på

Jadu det finns ganska så många saker jag är dålig på. Men kan skriva upp några punkter iaf. 
 
  • Jag har sjukt dåligt tålamod. 
  • Jag är dålig på att prata med folk 
  • Jag är dålig på att sova, sover väldigt lite 
  • Jag är dålig på att säga min åsikt bland folk (om jag nu inte känner dem väldigt bra) 
  • Jag är dålig på att äta också 
  • Jag är dålig på att ta tag i saker 
  • Jag är dålig på att umgås med mina vänner (något som måste bättras snararast!) 
  • Jag är dålig på att förlora (Är en dålig förlorare, hatar att förlora)  
 
 

Slutkörd

Slutade halv två idag men stannade i skolan fram till halv fem för att plugga och så gjorde jag ett prov som jag missat när jag var sjuk. Kom hem kring 17.15 och hann knappt vara hemma innan det var dags att fara iväg på innebandyträning. Vi hade fys på träningen, nu snurrar det och dunkar i huvudet, helt slutkörd är jag. Så nu har jag tänkt plugga lite matte snabbt och efter det dejta min säng och nörda Pretty Little Liars.  
 
 
 
 

Olika ljus

Lite bilder på håret i olika ljus :3 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 10 – Det här saknar jag, (kan vara djur, människa, vad som helst)

 
 
 
 
 
 Finns självklart mycket annat jag saknar som till exempel kompisar, djur, tiden när man mådde bra och så men Cory är en människa som aldrig kommer att komma tillbaka. Han gav mig så mycket styrka av att bara finnas vid liv. Utan honom kommer Glee aldrig vara sig likt. 
 

Dag 9 – Vad jag hade på mig idag

 
Hade på mig min nya kofta från Gina tricot, ett par jeans och ett svart linne. Hade inga bättre bilder. Så det här får duga. ;) och ja bilden under är sparad från snapchat ;) Lovar att lägga upp någon dag med bra bilder så man ser bättre. Kanske när mina nya kläder har kommit?
 
 

Party hard - utgång i lördags

Blev utgång i lördags med syster yster och Sofie. Gode kul var det, kom hem halv 5 på natten. Bästa natten på länge var det ;)