Ny hårfärg

För min bästa syster färgade och klippte mitt hår igår. Nu är det fräscht och fint! 






Be Strong









On fleek

TB till när min eyeliner faktiskt var on fleek. Händer inte ofta måste jag säga. 


SM-guld!

Idag tog våra tjejer från Norrbotten guld i Luleå energi arena. Vilken stämning och nervositet det var in i det sista. Men Northland lyckades ta guld för andra året i rad. Så himla stolt över att dessa duktiga tjejer representerar Luleå och Norrbotten i basket. Sen lyckades även Växjö ta SM-guld mot Skellefteå. Kan dagen bli bättre? Avslutade kvällen med ett gympass också. Nu hem och duscha och sen ska jag dejts kudden med ett avsnitt av Glee eller Gossip Girl. 






See you again

Finner inga ord och jag finner ingen styrka. Förstår inte hur man ska ta sig igenom en sån här smärta. Tårarna bara rinner konstant och jag är nära att bryta ihop hela tiden. Det gör så fruktansvärt ont. Känner mig samtidigt så sjukt tom så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ofattbart att jag aldrig mer kommer få träffa dig. Vila i frid världens finaste du <3 himlen har fått en till ängel. Tack för alla fina minnen <3 









Selfie-tisdag

Bra väder gör mig på bra humör☀️
Vilket resulterade i många bilder idag på telefonen. Haha. Man kan ju låtsas att man blir bra på bild också. 



I'm alive

I helgen har jag gjort detta. Körde sista rycket med gymnasiearbetet med Sanna och Agnes på fredagen. Klart och inskickat. Har även jobbat och det var värsta dagen någonsin, var sjukt mycket folk och jag var helt död efter det.

Hälsade på och kramade om min fina bästa vän också som jag inte har träffat på länge. men det ska det bli ändringar på. <3 
Umgåtts med Simon också och vi var duktiga och pluggade hela söndagen i princip. Så då fick jag klart ett till arbete. Har en sjuk motivation för skolan just nu. Försöker att göra så mycket saker så möjligt så jag inte tänker för mycket på allt som hänt på senaste tiden.... 


Gav detta till världens bästa 




Lyxade till det med banan och nutella för att orka plugga.

Bara för att jag vill ha den här halsduken.. 



Mörker

Den här dagen vill jag inte vara med om. Allt gör ont och jag vill ligga i sängen och bara gråta. Försvinna, för jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu. 

Kommer nog inte skriva på bloggen på ett tag. Har absolut ingen motivation och jag måste försöka hantera det här. Men vi hörs när saker och ting är lite bättre.  






Michael kors - new in

Har inte visat er min nya MK väska ännu. Är extremt nöjd med den och älskar färgen, perfekt nu till våren! Storleken är lite mindre än den andra MK väskan jag har. Kände att jag var i behov av en mindre väska och har suktat efter en rosa väska väldigt länge så passade på att köpa den här väskan när jag även hade 20%. 






Törnrosa

Less på den här förbannade febern. Låg i sängen och sov hela dagen igår. Min största bedrift var liksom att jag lyckades ta mig till toaletten och tillbaka till sängen en gång igår. Har ingen ork alls, direkt jag ställer mig upp vill kroppen ge vika och huvudet bara snurrar. Lever på blåbärssoppa och vatten. 

Hoppas på att det blir bättre sen idag, skulle behöva ta tag i lite plugg men tyvärr orkar jag ju inte det som det ser ut just nu... 

Detta är jag när jag är sjuk...


Feber

Kul att börja den här veckan med feber, halsont, huvudvärk och smärta i hela kroppen. Har verkligen inte tid att vara sjuk. Har mycket i skolan samt att jag blir på extremt dåligt humör när jag inte får träna.... 

Har legat i sängen hela dagen och här kommer jag vara resten av dagen. Orkar inte ens se en film eller något. Godnatt 



Slutkörd

Jobb från 11.00-16.35 stod på schemat idag. Var bra med folk och därför gick passet riktigt fort. For sen med mamma på basket, for hem och kollade på gladiatorerna. Släpade även med mamma till gymmet efter det. Kom hem för en liten stund sen bara. Ska ta mig en välbehövlig dusch och sen blir det lite plugg+musik innan det är dags att sova och ladda om för en ny, tuff dag imorgon. 




Perfektion 😍







Ny mobil

Extremt dålig på att uppdatera här nuförtiden. Men har helt enkelt inte prioriterat bloggen. Haft mycket i skolan, jobbat och tränat. Vilket jag hellre fokuserar på så. Men ska försöka uppdatera lite bättre nu under lovet! 

Har hunnit med att skaffa en ny mobil, då jag råkade spola ner min förra i toaletten på jobbet i söndags... Haha.. Hur man lyckas med det har jag ingen aning om. Nu kan jag skratta åt det iaf, har ju en ny älskling <3 Som förövrigt fungerar riktigt bra, är sååå nöjd.