Lite matchpics från idag

 
 
 
 
Fråga mig inte vad jag gör, ok? 
 
Ahahah jaa, såg ju inte bra ut men bjuder på den ;) 
 
 
 

TB till valpis Lyra

 
 
 
 

För hon är bäst

Min fina syster är bäst, hon klarade gesällen provet i fredags! Så himla duktig <3 jag ställde upp som brudmodell och ni ser bilden längst ner. Så galet vacker frisyr, önska jag vara lika talangfull som henne! 






Varför?

Varför måste folk ljuga? Tror dem på allvar att sanningen inte kommer att komma fram. Det känns för jävla åt helvete när man får veta att en person ljugit och sen dessutom fortsätter att ljuga en rakt upp i ansiktet efter att man sagt att man vet att person ljuger... Har även fått det bekräftat.... Känns som att få en käftsmäll och att få veta att man inte är värd sanningen heller.... Finner inga ord... Dessutom efter att en person ljugit flera gånger kommer man aldrig kunna lita på personen på samma sätt igen... Lögner förstört så otroligt mycket.  Idag är en riktigt jävla dålig dag, så trött på lögner och människor.... 









Segerfirande

För igår var en sjukt bra dag. Vi vann mot Dalen med 6-3 och sen blev det fest med trevligt folk och utgång. 






Recoverday

Sov 9timmar förra natten, vet hur längesedan det var jag sov så många timmar. Men välbehövligt var det. Började 12.30 och hade en lektion, efter det for jag med Sanna och Agnes på en mässa samt Donken för att köpa lite glass. De släppte av mig i stan sen för jag skulle göra ett ärende i stan och sen tog jag bussen hem. Har även haft träning samt kollat på gossip girl. Sådana här dagar behövs ibland, pluggfri dag utan en massa saker som händer. 



Wednesday

Har inte så mycket att säga om idag, men har gjort prov, varit förbi min syster på salongen, tagit en powernap, pluggat lite och tränat. Nu på kvällen kollade jag det senaste PLL avsnittet och sen blev det att kika igenom några klipp på youtube från mina favoriter. Inspirationen är på topp nu, men vill spara lite pengar först innan jag fullföljer allt helt. Men ska påbörja lite på det imorgon tror jag. Nu säger jag godnatt och tänker njuta av en lång sovmorgon imorgon! 



Vad är meningen med livet?

På senaste tiden har jag upptäckt mig själv med att ofta sitta och tänka på vad meningen med livet egentligen är. Är det att lyckas nå toppen inom karriär?, är det att ha ett bra förhållande och skaffa en familj så småning om?, är det att hjälpa andra?, är det att komma på vem man själv är? Eller är det helt enkelt att meningen med livet är att man ska dö?  
 
Ofta ser jag ingen mening med livet alls, varför ska man leva om man ändå kommer bli krossad, man kommer misslyckas, man kommer stöta på många motgångar och en dag kommer man ändå att dö. Vad är vitsen med detta? Den frågan ställer jag till mig själv väldigt ofta, varför jag fortsätter att kämpa trots allt detta. Men VARJE människa kämpar dagligen med något, det är samma för alla. Och jag tror knappast att vi människor skulle finnas om det inte fanns någon mening alls med att vi lever. Jag tror att alla måste ta reda på vad dem själva vill med sitt liv. Man måste hitta sin passion i livet. Ibland kanske man behöver någon annan som hjälper en på vägen på denna långa resa, för andra människor kan se saker som man själv kanske inte ser.  
 
Ärligt så har jag inget svar på riktigt vad jag tror meningen med livet är. Men vad vill jag då med mitt liv? Ärligt så har jag ingen aning. Det enda jag vet just nu är att jag vill hjälpa människor eller djur, jag älskar att känna att jag gör någon nytta i livet.  Jag vill även upptäcka livet, resa, flytta och ta reda på var min såkallade "plats" är. Om det nu finns något sådant, men samtidigt måste man vara nöjd med det man har. Känner dock att det snart är min tur att få upptäcka saker och ting. Det går alltid att flytta hem igen om saker och ting inte går som man vill. 
 
Jag har varit med om rätt mycket också, som ingen har någon aning om. Men allt som har hänt gör att jag kan se saker på andra sätt, jag vill kunna använda min erfarenhet och mina upplevelser till att göra något för andra. Jag har även insett att ibland räcker inte ens egna styrka till och att man måste våga ta hjälp av andra, som kan ge en styrkan att kämpa vidare och upptäcka saker som man själv aldrig trodde skulle vara möjligt. För livet kommer vara en berg och dalbana, det kommer gå upp och ner. Man kommer hamna på botten men det handlar inte om hur många gånger man faller utan det handlar om hur många gånger man tar sig upp ur skiten. Man måste försöka se positiva i allt det gråa. Även om detta kanske inte ska komma från mig som egentligen är typ så sjukt negativ som det går. Men jag har kommit till den punkten när jag har insett att jag verkligen måste vända på livet och börja se saker mer positivt. För såhär vill jag inte leva resten av mitt liv, hur värt är det då att leva? Nä det gäller att försöka göra det bästa av situation även om det är tungt. Samtidigt så har jag alltid min älskade familj och mina underbara vänner som finns där för mig. Vilket ger mig hopp om att saker och ting ändå kommer lösa sig tillslut. 2015 ska bli mitt år, det har jag bestämt. Jag tänker jobba för att bli ett bättre jag och göra saker som får mig att må bra, jag tänker göra det för mig själv och inte för någon annan. 
 
Har ingen aning om vad jag egentligen menade med det här luddiga nlägget, men kände att jag behövde skriva av mig
 





För igår var en bra dag

För igår var en grymt bra dag. Hade sovmorgon till 12.30 så han göra ganska mycket på morgonen innan jag for till skolan för en lektion. Tog sen en liten ride med Sanna och Agnes till Donken för att köpa glass. For hem och pluggade biologi fram tills jag skulle fara på träning. Efter träningen kom Linnéa och så stannade vi och såg en innebandymatch. Till råga på allt så vann Luleå mot Skellefteå också med 5-4. 









Love, Rosie

Eftersom jag inte hade någon träning idag så passade jag på att göra det lite mysigt i mitt rum. Dammsög, dammtorkade och skurade. Nu har jag tänt ljus och satt på en film. 





Noll motivation

Idag är en riktigt dålig dag, mår illa och har världens magknip. Till råga på det sitter jag och pluggar svensk språkhistoria, som verkligen inte fastnar i huvudet för det är så sjukt tråkigt. Blir trött bara av att kolla på det liksom. Men bara att kämpa på, efter onsdag är det bortgjort så då kan jag släppa det. 



2 poäng

Vi tog oss an tabelltvåan Storvreta igår på hemmaplan. Resultatet blev 4-3 till oss efter förlängning och vi lyckades ta två välbehövda poäng. Kommer leva på det här den här veckan, sen på lördag är det nytt fokus som gäller när vi har bortamatch i Umeå! 

Vet att dem råkade skriva ett g istället för ett j i efternamnet. Men att få läsa detta gjorde mig galet glad! 

Fotograf: Rune Öhman 


Fråga mig inte vad jag gjorde med foten x) för har ingen aning!



Gårdagen

Var med mina pinglor igår och sov även där. Sjukt längesedan jag skrattade så mycket. Det behövdes verkligen, världens bästa är dem <3









Surtant <3




Gratis är gott!

Fikade med mina pinglor idag efter skolan. Helt okej ändå att vi skickade så kallade "semlogram" åt varandra så alla tre fick varsin gratis semla! Har även köpt ett par nya jeans idag som jag kan lägga upp bild på imorgon eller till veckan. Sjukt nöjd. 

Nu ska jag avrunda kvällen/natten med det nya PLL avsnittet innan jag ska sova. Sovmorgon till 12.30 imorgon är väldigt uppskattat! Som den är varje torsdag. 



Some night thoughts