Älskade Mami ❤️




Finaste syster

För hon ser jag upp till väldigt mycket, världens bästa syster 👭❤️



Jag trivs

Alanya levererar även fast lilla jag är galet klantig. Vi solar, badar och äter god mat varje dag. Så en semester ska spenderas 👌🏻
 



Dag 1

Dag 1 i Alanya börjar lida mot sitt slut. Idag har vi varit på ett turkiskt spa och gjort hamam. Alltså bastat, skrubbat kroppen, skummasssge och vanligt massage. Det var verkligen behövligt och otroligt skönt. Sen for vi till stranden och solade. Efter det har vi bara ätit middag och strosat runt litegrann. Nu är vi på hotellet och det är snart dags att dejta kudden. 



Blandade känslor

Tagga jobb 7-14 idag och sen bär det av mot Luleå AirPort och sen Alanya!! Har blandade känslor angående att åka iväg. Ska självklart bli skönt att komma bort från kalla Sverige och kunna sola, bada, äta god mat och bara koppla av. Behöver verkligen få vila upp mig. Det tråkiga är att jag kommer missa en massa och sakna några speciella personer otroligt mycket. Men det är bara en vecka så överlever nog. 

Köpte en ny topp igår och är supernöjd, väntat på att linnet ska komma in i min storlek ett bra tag och jag hade så tur för det fanns bara 1 kvar i min storlek. 

Grattis världens finaste ängel ❤️

Idag är tung dag, tänker på dig extra mycket och saknar dig mer än vanligt. Men jag försöker vara stark för jag vet att du inte hade velat att din födelsedag skulle vara en ledsam dag fylld av tårar. Jag hoppas du har det bra där uppe nu och slipper all smärta och allt lidande. Ha en bra födelsedag min ängel ❤️ Ska försöka göra den här dagen riktigt bra för din skull, jag älskar dig ❤️ 






Bär detta armband dagen till ära 💕 Som finaste Sofia gjort 💕


 

Jag är som.Som.



Löpning på G 🏃🏼💨💨

Drar med mig mamma ut på en löptur alldeles strax. Ska bli otroligt skönt att springa trots att jag har träningsvärk i princip hela kroppen från gympasset igår och i förrgår. Blir dock ett rätt lugnt pass eftersom jag inte känner mig helt kry samt att jag varit sjuk otroligt länge så har inte lust att bli ännu mer sjuk. 

Charmig bild från i torsdags då jag släpade med mamma till gymmet 💪🏻


Jobbelijobb

Har hur mycket som helst att visa er på bloggen från balen, Alanya, studenten, nya inköp och en massa annat men har verkligen ingen ork. Jobbar rätt mycket nu och sen ska jag utomlands... Så vi får helt enkelt se när jag tar tag i det.. 

Tagga jobb hela helgen iaf och så blir det väl att försöka hitta på lite saker m.m. 



Luleå hamnfestival 🌉

Tack till alla inblandade som gjorde detta till två bra dagar! Nu är det bara att tagga om inför jobb 10.00-16.30 och sen även för ett gympass💪🏻👊🏻

Ibland är det svårt

Ibland är det svårt att vara stark. Speciellt de dagar när alla känslor kommer som en våg. Men det är okej att sörja, det är okej att inte vara okej. 




Vill bara att du ska komma tillbaka 😔älskade du 😔❤️


Sliten

Var ledig idag och gjorde inte mycket vettigt. Bara varit hemma och tagit det lugnt och gosat med hundarna. Masade mig sen iväg till gymmet en sväng också. Blev inte världens bästa pass då jag har extrem träningsvärk från igår i låren och rumpan. Var även väldigt seg och trött men jag är glad att jag tog mig dit iaf. Serietittande nu ikväll och sen dejta kudden tidigt så jag är utvilad för jobb 10.00-18.30 imorgon. 






Bästis 👯❤️

Så galet glad över att jag har henne som bästis! Hon är världens bästa och jag är extremt tacksam över att jag har henne i mitt liv. Tack för att du finns ❤️





Motivationslös