Sundsvall

Idag bär det av mot Sundsvall. Inte alls taggad på 7-8 h bussresa.... Men men. Det enda positiva var att jag bara behövde gå på engelskan idag. Väntar på pappa nu för vi ska åka och handla innan bussen avgår mot Sundsvall. 




Primeboots påväg hem till mig

Dessa skönheter är nu påväg hem till mig, dyra men passade på när det var 25% rabatt så sparade ändå 1000kr! Blir som en liten födelsedagspresent till mig själv :') 
 
 
 
 

Foreveralone

Sitter i ett grupprum och pluggar fysik. (Suttit här sen 09.40)Har hål fram till 13.10, både Sanna och Agnes dissar mig för körlektion :( Så sitter här helt själv. Men de blir inte borta så länge till. 




Äckeldag

Gymnasiebussen hade kört ner i diket i Lövskär så var tvungen att ta en vanlig buss. Så var tvungen att gå från stan till skolan och det regnade. Kom 15 min sent också till lektionen tack vare det så ni kan ju tänka er hur bra humör jag är på idag... Tror inte det kommer bli en bra dag alls idag.. Men får iaf ta ut min ilska på träningen idag. 

Mitt hår blev förstört också. 



Typical me

Såhär ser det ut i princip varje dag på vårat köksbord ;3 tillbringar alldeles för många timmar här i veckan. Men måste man plugga så måste man ;) även om det innebär som idag att jag sitter en fredag eftermiddag och kväll och pluggar ;3 inte precis som normala gör kanske... 




Lyra igår när jag satt och plugga, fick bli en liten paus ;) 



Det går bra nu!

Inne i en väldigt bra period. Pluggmotivationen bara skjuter upp högre och högre. Fick tillbaka mitt NVS prov idag och det gick riktigt bra. Äntligen börjar mitt slit med allt pluggande ge resultat. 

Nu ska jag sätta mig ner med fysiken och efter det blir det att åka och träna inmebandy. Sen hem och plugga lite till samt läsa på engelska boken innan det är dags att sova. 



For my birthday

Suktat på lite saker jag vill ha. Önskar mig massor med pengar då jag vill köpa Primeboots, en Odd Molly kofta och en Odd Molly tröja. Sen funkar även presentkort på Bik Bok, Gina Tricot och Vero Moda. 



Effektivpluggande

Håller just nu på och effektivpluggar biologi inför provet imorgon. Pluggar 30 minuter och har sen paus i 5 minuter innan jag pluggar 30 min igen och sen 5 min paus igen och så fortsätter det tills jag tycker att jag är klar. Pluggmotivationen skjuter upp högt i taket och man får mycket mer energi av att plugga såhär än att direkt bestämma att man ska plugga 5h. Gör man så blir det istället att man pluggar bra en stund framtills motivationen försvinner och så blir det inte att man pluggar de 5 timmarna. Men snart är min paus slut så ska börja göra mig redo, vi hörs! 



Slarvskriver alltid vid repetition så det är därför det ser ut som det gör ;) 

Strength







Trying Not To Love You

You call to me, and I fall at your feet
How could anyone ask for more?
And our time apart, like knives in my heart
How could anyone ask for more?

But if there's a pill to help me forget,
God knows I haven't found it yet
But I'm dying to, God I'm trying to

'Cause trying not to love you, only goes so far
And trying not to need you, is tearing me apart
Can't see the silver lining, from down here on the floor
And I just keep on trying, but I don't know what for
'Cause trying not to love you
Only makes me love you more
Only makes me love you more

And this kind of pain, only time takes away
That's why it's harder to let you go (That's why it's harder to let you go)
And nothing I can do, without thinking of you
That's why it's harder to let you go (That's why it's harder to let you go)

But if there's a pill to help me forget,
God knows I haven't found it yet
But I'm dying to, God I'm trying to

'Cause trying not to love you, only goes so far
Trying not to need you, is tearing me apart
Can't see the silver lining, from down here on the floor
And I just keep on trying, but I don't know what for
'Cause trying not to love you
Only makes me love you more

So I sit here divided, just talking to myself
Was it something that I did?
Was there somebody else?
When a voice from behind me, that was fighting back tears
Sat right down beside me, whispered right in my ear
Said, I've been dying to tell you

That trying not to love you, only went so far
Trying not to need you, was tearing me apart
Now I see the silver lining, from what we're fighting for
We just keep on trying, we could be much more
'Cause trying not to love you
Oh, yeah, trying not to love you
Only makes me love you more
Only makes me love you more





Några kilo lättare

Gjorde bort provet idag. Tog hela 2h och 5 min att skriva klart det. Fick skavsår av pennan och kramp i handen av allt skrivande. Men blev iaf 7 stycken A4 papper skrivna så helt dåligt borde det inte ha gått iaf. Nu kan jag släppa det iaf, dags att börja fokusera på biologin istället som är nästa vecka. Nu kör vi! 

For och tränade innebandy idag trots min jävliga förkylning. Gick rätt bra förutom att jag hostade lungorna av mig, men träningen gick bra för mig och jag är nöjd. Behövde det här. Har rätt mycket jag måste göra nu framöver så varje träningstillfälle är uppskattat för att få slippa all stress och så för en stund. 



Min fina fina vovve <3

Hostar lungorna av mig 😫😨

Är så sjukt jävla trött så det finns inte. Men kan inte somna pågrund av den här dumma förkylningen. Har legat och vridit och vänt mig och hostat sönder i flera timmar. Snälla låt mig sova, har prov ju </3 Låt mig gärna bli frisk också...  



Om man bara kunde somna också..


Atm

Detta är vad jag håller på med just nu. Ser filmer på datorn om den biologiska mångfalden, ska snart se en film på 20 minuter för tredje gången. Vill verkligen att allt ska sitta. Börjar även få skrivkramp, vet inte hur många sidor jag skrivit idag. 

 Mår inte bra alls heller, vill helst av allt bara sova pågrund av att jag är så jädrans förkyld. Försökte faktiskt sova en stund men låg där i mörkret och började rabbla en massa inför provet och det var det enda jag kunde tänka på. Så tog mig en redbull och satte mig ner igen för att plugga. Har pluggat sen jag kom hem, eller ja först åt jag middag och såg på ett gossip girl avsnitt. Men har ändå blivit några x antal timmar nu. Önska mig lycka till imorgon då jag har prov i naturvetenskaplig specialisering. Faktiskt en kurs som jag tycker är en av dem roligaste! :) 


Provar att plugga på ett nytt sätt. Eftersom jag ska komma ihåg fyra kategorier hittade jag på en mening med de fyra första bokstäverna i orden. Den meningen var den första som ploppade upp så det fick bli den. Haha;) verkar vara ett bra inlärningssätt för mig eftersom jag kommer ihåg allt om det på en gång nu! 


Trasig

Helt mörbultad då mina knän är helt förstörda, sträckt mig i bakrelår, ont i benhinnorna samt att jag är för jävla förkyld. Kan knappt andas så det kommer bli svårt att sova och jag är sjukt trött :( ingen bra kombination det här... Ibland är livet otroligt tungt och jobbigt, det händer alldeles för mycket. 

Men nu ska vi inte vara helt deppiga, gjorde bort ett book talk på engelskan idag som gick för jävla bra, så otroligt nöjd och fick bra betyg också. Jag som brukar ha otroligt svårt för muntliga saker. Behövde den här boosten, den ger mig motivation till att plugga mer. Så det är vad jag kommer fokusera på resten av veckan ;) 







It's all lies darling










Quality time

Spenderade lite kvalitetstid med min syster efter träningen i onsdags. Vi kollade på film och åt gott. Sov även över där. 

Idag kommer hon hit efter jobbet för att äta och spela spel med mamma och mig. 





24 dagar kvar

Bara 24 dagar kvar!!! Ni behöver inte ens fråga var jag önskar mig! Men vet redan att jag inte kommer få det :( 






Babes

Idag kom mina nya stövlar! Så kär. 









Be Patient

Känner mig på otroligt dåligt humör idag. Fick sån sjuk huvudvärk igår när jag skulle sova, så låg och vred och vände mig och kunde inte sova trots att jag var sjukt trött. Var tvungen att gå upp och ta en alvedon. Somnade vi halv ett kanske och gick och la mig 22.15 typ...
 
Ska dock bli skönt att fara och kötta på gymmet senare idag med mamma, har inte kunnat vara där på sjukt länge, har verkligen saknat gymmet. Men nu jävlar börjar bli frisk. Så nu är det bara att börja ta sig tid för gymmet igen. Vi får se vad jag kan köra idag dock, har problem med ryggen och det blev inte bättre av att jag gjorde en vurpa igår när jag skyndade mig till träningen efter jobbet... Funderar på att fixa ett rehab schema av vår sjukgymnast från innebandyn, behövs verkligen. Får se om jag far på hockeyn idag eller inte, beror på hur mycket plugg jag hinner få gjort efter skolan fram till mamma slutar. Annars blir det väl inte så mycket mer gjort idag. 
 
Work Hard, Be Patient, Get Results  Most people think results will happen overnight. Be consistent and results will come.  http://www.gymaholic.co/motivation

G'night

Idag har det varit en otroligt fartfylld dag. Började med skola från 09.50-14.55. Efter det var det jobb på Wayne's som stod på schemat från 15.30-18.30. Sen var det bara att skynda sig till innebandyträningen som egentligen började 18.00, men jag hann vara med 45 minuter iaf. träningen gick för engångsskull bra också, varit i en svacka ett tag så hoppas det håller i sig ju det här! Nu ska jag äntligen ta och dejta kudden, godnatt!



I'm a monster

Gårdagen i bilder