Time for some relax

Har äntligen lagt mig i sängen med avslappningsmusik i öronen. Har haft en väldigt hektiskdag. Började med prov från 10.00-12.00 och efter det biologi 12.30-13.30 typ. Vi fick sluta tidigare. Skyndade mig sen till jobbet och jobba från 13.50-19.00. Snabbt hem och kasta i sig lite mat och byta om för gymmet med mamma från 20.10-21.30 ungefär. Duschade när jag kom hem och sen blev det plugg från 22.00-23.30. Nu är jag galet trött och förtjänar att få sova tycker jag! 
 
Konkade på allt detta idag för vi skulle ha innebandyträning på kvällen. Men den blev inställd. 





Tröttheten kommer

Suttit med matten sen jag kom hem idag efter skolan.. Börjar bli galet trött i hjärnan nu. Men bara att försöka ta sig i kragen och fortsätta plugga. Tur motivationen finns idag iaf! 


Såhär ser alltså mitt skrivbord ut just nu... 


Ute och glider 🎿

Träningen blev inställd idag så blev en sväng med mamma på skidspåret istället. Otroligt skönt var det. Annars har dagen varit riktigt dålig. För mycket tankar i huvudet samt att Luleå åkte ut ur kvartsfinalen. Vill bara gräva ner mig och vakna upp när det är sommar och sol. Allt känns så mycket bättre då. 
 



Dagens outfit


Vårkänslor!

Har varit sjuk och hemma från skolan måndag och tisdag. Men nu börjar det bli bättre, är dock extremt förkyld vilket gör mig frustrerad för jag vill träna. Håller tummarna att jag kan börja ta tag i gymmet snart, är extremt taggad!!! 
 
Senaste veckan har det även varit otroligt fint väder vilket gör mig på bättre humör. Två ispromenader har det blivit och man kan äntligen börja klä sig i vårens färger. 
 
Mitt nästa köp blir nog väskan och kanske mobilskalet här. Skulle passa perfekt till min pastellblåa konstskinn jacka. Ska bara ta tag och sälja några saker. Älskar pastellfärger, så fint på våren! 




Tung dag

Idag har det inte varit någon rolig dag. Världens huvudvärk, ont i halsen och en massa annan skit som hänt. Vill bara bort just nu.. 






Två lediga dagar

Har varit ledig nu i två dagar, onsdag och torsdag. Igår tog jag det lugnt under dagen för att sen fara på innebandyträning och utgång med mina pinglor. Idag for jag på en lång promenad med hundarna, hälsade på mormor och hälsade på min mammas jobb. Även varit på innebandyträning och så såg jag sista perioden i hockeyn. Har inte gjort så mycket men det var skönt att bara få vila upp sig lite för att orka med att jobba fredag och lördag och sen bortamatch på söndag.