Cause I'm in love

Fick denna goding i julklapp, precis som jag hade önskat mig! Har även klickat hem en blus från Odd Molly eftersom det var rea på 33% och skulle ändå beställa den nästa månad så! 



Glömt att visa Odd molly koftan jag fick i födelsedagspresent! 
 


Istället för 1095kr! 


Sliten krigare

Jobb 08.00-16.30 igår, jobb från 09.00-16.35 idag och jobb 10.00-16.30 imorgon. Det tar på krafterna måste jag säga. Ställde även upp på en innebandycup idag, vilket kanske inte var mitt smartaste drag... Känns som att jag håller på att bli sjuk... Men men, helt klart värt det ändå. Med denna bild från ikväll säger jag nu godnatt! 




What if? ⬇️



God jul 🎅🎄🎁







Tick tack

Klockan bara tickar iväg. Är hungrig, trött och ensam. Lyckas verkligen inte somna. Har mått dåligt sen jag kom hem från jobbet idag. Skulle egentligen följt med familjen till min moster idag men jag stannade hemma för att försöka krya på mig. Kan ju inte påstå att jag mår mycket bättre nu... Hade behövt somna någon gång så kanske det skulle bli bättre, men nä. Det går inte bra alls.... Ska försöka lite till nu, men lär väl ge upp snart om jag inte lyckas somna snart......

Bjussar på en bild från i fredags 

Vad hände?

Igår bara helt plötsligt bestämde jag mig för att städa. Gick all in, dammsög, dammtorka och skurade golvet. Sen tände jag ljus och myste till en film. Lite ensamt, men det var väldigt behövligt. Att bara få ta det lugnt. 




Körde på en slapp mysstil. 


Tagga jobb

Taggar jobb hela helgen och mest troligt fram till jul. Samt även efter fram till nyår. Men det blir bra, ska nog unna mig en Odd Molly blus sen i slutet på januari när den lönen kommit :') 



Dödligt trött

Haft mattenationella i 5h idag plus ett tungt innebandypass. Kan ju säga att både huvudet och kroppen är dödligt trötta... Men snart lov, så får hålla ut. Även om jag ska jobba på lovet. 



Plugg plugg och ännu mera plugg

Så äckligt trött. Godnatt...... 



Motivationen på topp!

Pluggat flera timmar matte idag, så jävla nöjd. Motivationen har verkligen varit hög den senaste tiden. Det bästa är att det verkligen lönar sig också. Det går bättre i allt. Efter torsdag kommer jag äntligen kunna fokusera ordentligt på gymmet också. Nu jävlar ska det bli resultat. 










Drog

Spenderat denna fredag med mina girlz!!! Blev en blandad kompott med allt från matteplugg till att cirkulera runt med bilen pågrund av att saker inte gick som vi ville. Blev även lite spel o.s.v 



Sjuk

Igår hann jag bara komma till skolan innan jag fick ringa pappa för att hämta mig och köra hem mig... Sov i princip hela dagen igår och mådde inte alls bra. Mår lite bättre idag men stannade hemma idag med. Har bara legat i sängen, sovit, kollat på serier samt pluggat. Har gjort mig beredd inför en fysikredovining imorgon och snart ska jag kolla igenom inför en skriftlig bok analys på engelskan som vi ska ha imorgon. Ska även klämma in lite matte och sen avsluta dagen med serietittande. 

Är så jäkla less på att vara sjuk, hatar att bara ligga hemma och göra ingenting. Jag vill gymma och spela innebandy.... 

Bild från i tisdags innan jag for till gymmet med mami :)




Workday number 3

Ingen ledighet för mig, åkte på jobb idag med. Dock bara 09.00-14.00 så kommer hinna plugga innan träningen iaf. Idag har jag tänkt lägga mig tidigt också, inte blivit så mycket sömn de senaste dagarna. Full rulle hela riden, tur jag älskar att jobba. 







Workday number 2

Då kör vi på jobbdag nummer 2! 10.00-16.30. Efter jobbet blir det plugg några timmar och sen avslutar jag med en serie eller en film. Tack gode gud för att jag är ledig imorgon. Även om morgondagen mest kommer bestå av plugg, men lite extra vila blir det iaf! Sen har jag träning imorgon, hoppas att det går att träna! 



Dagens outfit

Detta var då dagens outfit idag. Varar inte så länge dock eftersom jag fick ett sms av chefen att jag behövs på jobbet. Väntar just nu på att mamma ska komma med skor och andra byxor som jag kan jobba i. 



Klantarsle

Fml, svullen, ilar hela tiden och kan inte röra fingret.... 





Two days

Firat min födelsedag igår och idag. Fixar bilder i veckan vad jag har fått för något! :) men är riktigt nöjd med allt. 

Dag 1

Dag 2