18 fucking år!

Äntligen var det min tur att fylla 18 år! Idag har jag lunchdejtat med Sanna och Agnes som bjöd mig på Exotic. Otroligt mysigt var det :D Hela helgen är fullproppad med trevligeter så kommer inte vara särskilt aktiv på bloggen. Skriver sen när jag har tid ;) 
 
Bara för att jag kan ;D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4:e träningen

Dagen har sugit så jävla hårt idag. Skoldagen var seg och jävlig, tur att man ändå har världens bästa kompisar Sanna och Agnes som gör så man tar sig igenom dagen ändå. Hade historia, biologi, matte och idrott idag, slutade 15.30. Tog bussen hem och städade i mitt rum och sen åkte jag iväg på min 4:e innebandyträning för veckan, så sjukt kul. Är dock gode trött i kroppen nu, så ska bli underbart att få en ledig helg!  
 
Gosh måste börja se The vampire Diaries snart igen! Ska bara nörda klart Pretty Little Liars säsong 4 
 
 
HAHAHA hittade denna bilden från förra året, brutalt ful men bjuder för en gångs skull på en glad bild ;) 
 
 

Dag 8 – Någon i din släkt

Min kusin Linn
 
 
Jennie, Sophie och Emma.
 
Isak, Alvin och Elis 
 
Från 2011 men ändå 
 
 

Idag är en sådan dag

 
 
 
 
 
 

Dag 7 – Mina bästa vänner/mina närmsta vänner

Mina bästa vänner är såklart Maria och Gustav. Mina närmsta skulle jag nog säga är Sanna & Agnes. Jag har även kommit närmre Marcus & Elias. Sen får vi inte glömma världens bästa syster, Linnéa. 
 
 
 
 
 
 

Lyxar till det

Nyss unnade jag mig själv att beställa hem dessa 3 plagg. Var riktigt svårt att bestämma vilka jag skulle beställa eftersom jag gärna hade beställt 20 plagg till.. Som tur är fyller jag år på fredag så på lördag har syster yster tänkt gå mig med på stan och köpa kläder till mig i födelsedagspresent. Är ju snart jul också så då kan man önska sig mer kläder :D (Dags att börja göra en önskelista till jul)
 
499 kr
 
 339 kr 
 
 1495 kr 
 
 

Spontant

Under tiden Linnéa höll på att färga mitt hår tidigare idag fick hon ett sms från vårt gamla lags tränare som undrade om vi ville komma och träna innebandy med dem klockan 20.00. Blev lite stressigt när vi blev klar cirka 19.50 på salongen men vi skyndade på och hann i hyffsat bra tid. Det gick väl sådär för mig eftersom mina benhinnor började krångla igen, men det var ändå skönt att få träna. Får hålla tummarna att benhinnorna håller på träningen imorgon och på torsdag också.Nu blir det lite biologi plugg och skype innan jag avrundar kvällen/natten med ett eller två avsnitt av Pretty Little Liars. 
 
 
 
 
 

Dag 6 – 5 saker jag gillar & 5 saker jag ogillar

5 saker jag gillar: 
  • Djur 
  • Att resa 
  • Att sporta (framförallt innebandy) 
  • Att måla mina naglar 
  • Att baka 
 
5 saker jag ogillar: 
  • Att slösa pengar
  • Julbord 
  • Att bada när det är mycket folk  
  • Kladdkaka 
  • Att sova länge 
 
 
 
 
 

Syster yster

Sitter just nu hemma hos syster yster. Blir biologi plugg nu i cirka 2h, sen ska jag till salongen och färga håret. Så nice :D Bild kommer upp i veckan någon gång. Eventuellt ikväll, vi får se. 
 
Idag har jag haft en lektion i skolan, vi hade en svenska/biologi skrivning i 3 h. Kändes väl helt okej, taggar dock inte inför redovisning av det i veckan.. For sen på Wayne's Coffee med Agnes, jag tog en Frappe creamy caramel och så bjöd jag Agnes på en chokladmuffins. Satt där och chillade ett tag sen for jag med pappa och Linnéa till storheden och gjorde lite ärenden. Blev sen donken mat till middag, helt okej ändå ;)  
 
Besök gärna hennes blogg ---> KLICKA HÄR FÖR ATT BESÖKA MIN FINASTE SYSTER <3
 
 
 
 

Dag 5 – En bild (5 bilder) på en tid du saknar

Kunde inte välja bara en bild så ni får 5 bilder. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mannen i mitt liv

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis Sandra! :D

Idag fyller min barndomskompis Sandra år så ett stort grattis till henne! :D <3 Äntligen är det våran tur (jag fyller ju år på fredag). Alltid så jobbigt att fylla år sent, men men så är det tyvärr. 
 
En bild från skolavslutningen i 9:an. 
 

Dag 4 – Det här stör mig

 
  • Falska människor
  • Folk som inte kommer i tid (om det händer ofta) 
  • Människor 
  • Dagens samhälle 
  • Folk som retas (även om jag älskar att reta folk...) 
  • Vissa specifika människor...   
  • Folk som tror att de är bäst och mycket mer värd än alla andra. 
  • Oroliga föräldrar 
  • Folk som inte kan ta ett nej. (Även fast jag inte kan ta ett nej från mina föräldrar meeen xD) 
Sen stör jag mig på mer än dessa saker men det behöver vi inte gå in på...

Sleepover med Maria

Kom hem cirka 23.40 igår från matchen. Som vi förövrigt vann med 2-3 :D Fyfan så skönt att vi äntligen fick vinna. Grymt nice att jag fick göra första målet för oss i matchen också! Kändes för jävla bra. Bussresan hem var otroligt dryg, så sjukt tråkigt. Jag sov typ i princip hela vägen, men ändå. Och vi har ändå kvar bortamatch mot Sundsvall, en ännu längre resa... 
 
Sen vid 00.15 så for jag och Maria ut till B-rummet och såg 3 avsnitt av Supernatural. Sen babblade vi om allt och ingenting, så otroligt skönt att kunna prata med henne om allt. Sen skrattade vi ihjäl oss hela natten också, längesedan jag hade såhär roligt. Det måste göras om snarast! 
 
Idag så blir det som sagt lagjobb, fyfan vad tråkigt... Men så värt det ändå. När jag kommer hem blir det lite historia och biologi plugg. Sen ska jag avsluta kvällen med serietittande. Ska nog kolla på Pretty Little Liars :D 
 
 
 
 

Dag 3 – En rolig kväll

Jadu har varit med om många roliga kvällar. Men dem bästa måste nog vara när jag är med hjärtat mitt (alltså Maria). Hon är liksom den enda jag verkligen kan vara helt mig själv med. Vi är så galna tillsammans, vi har varit med om så otroligt mycket tillsammans. Så kan omöjligt välja en av alla dessa underbara kvällar. 
 
Våra kvällar brukar oftast se ut på sammas sätt. Vi pratar i munnen på varandra, gapskrattar och glottar serier. Sen gör vi en massa galna saker, vi behöver inte gå in på detaljer men ;) 
 
Även om hon och jag inte alls umgås lika mycket som vi gjorde förut. Så vet jag alltid att hon finns här för mig, att jag kan prata med henne när som helst. 
 

Matchtagg

 
 
 
 
 

Trevlig dag/kväll i Piteå

Kom hem för typ 50 minuter sen eller nå efter en trevlig dag/kväll i Piteå med Christian och Pontus. Vi har hunnit med att spela cirka 3 timmar innebandy, passat på att träna lite skott, sikte och så. Gick väl inte överdrivet bra för mig precis men men kul var det! Sen for vi till Christian och spenderade resten av kvällen där innan pappa kom för att hämta upp mig.  
 
Imorgon så blir det bortamatch mot Örnsköldsvik, fyfan så taggad jag är! Det enda tråkiga är att syster yster jobbar imorgon så hon kan inte spela :/ Men får kämpa på och göra det bästa av situationen. Wish me good luck :D
Ska ju eventuellt vara med min bestie imorgon också, hoppas verkligen det. Hon är allt bra hon <3 
 
På söndag blir det en pluggdag samt lagjobb. Ska väl även sitta och se Pretty Little Liars och ta det lugnt och så. En myssöndag helt enkelt . 
 
 
 
 
 
 

Dag 2 – En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

3år gammal bild men palla bry sig, vi har inga nya bilder typ sååå.   
Dock så ska jag och Maria vara med varandra på lördag - söndag. Vi ska hata allt och alla tillsammans och se på lite supernatural. Min beestie, finns ingen bättre än henne. Finns ingen som förstår mig så bra som hon gör. 

Wanties!!

Gosh vad jag är sugen på att beställa lite kläder. Skulle inte vara helt fel med nytt i garderoben. 
 
Är äckligt sugen på att beställa, så sjukt snygga! 
 
Nya stickade tröjar är det bästa som finns på vintern, så mysigt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why?

 
 
 
 
 
 
 
 

Blogglista dag för dag

Hade tänkt göra en blogglista dag för dag. Blandat med lite bilder och frågor. Start från och med idag. Ska försöka att lägga upp varje dag, men bli inte allt för förvånade om jag skulle råka glömma någon dag. 
 
Dag 1 – En nytagen bild på mig själv & 10 faktapunkter om mig själv 
Dag 2 – En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 –  En bild på en tid du saknar
Dag 6 – 5 saker jag gillar & 5 saker jag ogillar 
Dag 7 – Min bästa vän/mina närmsta vänner 
Dag 8 – Någon i din släkt
Dag 9 – Vad jag hade på mig idag
Dag 10 – Det här saknar jag, (kan vara djur, människa, vad som helst)
Dag 11 – Det här är jag dålig på
Dag 12 – Det här är jag bra på
Dag 13 – En bild på din fritid
Dag 14 – En bild på en person som betyder mycket för dig. 
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 19 – Vilken sport jag tränar/tränat & åsikt
Dag 20 – En person du kan berätta allt för
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Någon jag ser upp till
Dag 23 – Något som får mig att må bra
Dag 24 – En bild som du alltid skrattar åt
Dag 25 – Min favoritbild
Dag 26 – Mitt/mina syskon
Dag 27 – En bild från i somras
Dag 28 – Mina rädslor
Dag 29 – Mitt bästa köp
Dag 30 – Den här månaden

I'm lost

 
 
 

Back on track

Bestämde mig för att ta tag i bloggandet igen. Ska fixa en bättre header sen när jag orkar, men den här får duga tills vidare. Vet inte hur aktiv jag kommer vara på bloggen, skriver när jag känner för det.
 
Ska fixa en fotoshoot med syster yster nästa vecka efter att vi färgat mitt hår och så. Känner att det är dags för nya bilder. Ska även fundera mer på vad man kan fota för något. Vill ta tag i mitt fotograferande igen, det var alldeles för länge sedan jag fotade. 
 
Bjussar på 3 bilder från tidigare i år på min syster, Marias hund Petrov och Marias hund Cedric.