Ger upp

Pluggat biologi sen 17.30 och nu ger jag upp för idag. Ska gosa med Lyra lite och se ett avsnitt OTH och sen är det godnatt! 


Såhär less var jag när jag packade ihop. 




Detta ägnade jag min kväll med



Rotsaksplättar med purjokeso

Provade att göra rotsaksplättar med purjokeso igår till middag, var riktigt gott faktiskt! 



xxxx kr fattigare

Idag blev det stan med mamma och Annlo. Fick med mig detta hem: 

En sminborste, en ögonprimer och en ögonskugga (guld glittrig, syns inte på bilden så bra) från make up store. 







Ett puder, en eyeliner,en sminkborste och en palett från Åhléns. 

En klocka från Ur och Penn 

Slipping away








Trying to shine through the darkness

Bjussar på lite egopics från idag. Invigde mina nya jeans och min nya kappa. Dagen i övrigt sög jävligt hårt. 
 











It's okay to be afraid sometimes







Inte min dag idag

Det började med att gymnasiebussen gick sönder, så fick byta till en vanlig buss som gick till stan så fick gå från stan till skolan. Vilket gjorde så att jag kom 10 min sent till lektionen. Sen på svenskan skulle jag ha redovisning och såklart blev det tekniska problem och datorn slutade att fungera. Tog typ 30 min innan jag kunde redovisa, och jag var ju ännu mer nervös pågrund av att allt började sådär. Definitivt inte en av mina bästa redovisningar men den är bortgjord iaf..... 

Aja ska göra mitt bästa för att göra resten av dagen bra. Efter skolan ska jag vara med Pia, stan time!!!! <3 sen innebandytränintbikväll, även om jag egentligen inte borde träna men aa. 









I'm not okay

Mår inte bra alls..... Fan har inte tid att vara sjuk.... Avslutar kvällen med lite OTH, prata med Nick en stund sen också och sen ska jag sova.....






Trögt

Är inne i en period när det går riktigt trögt med att komma igång och plugga... Gillar verkligen inte det, för jag har ingen ork alls.. Ta mig tillbaka till för typ 2 veckor sen då allt gick så otroligt mycket lättare, var hur enkelt som helst att bara sätta sig ner och jobba. Skulle behöva få komma iväg ett tag och samla kraft, men det går ju tyvärr inte. Håller på att bli sjuk också, mår illa och är förkyld. 

Tycker att ni kan hålla tummarna eller peppa mig lite så jag får upp orken igen.... 

Ska iaf försöka att sätta mig ner oxh plugga nu, Wish me good luck.... 






Taggar hockey

Sitter på bussen mot Coop arena. Hoppas på vinst idag så blir denna dag genast mycket bättre! FORSA LULEÅ!!! 👊



Nagelkit

Idag kom äntligen det jag hade beställt från fyndiq! Åh vad jag är taggad på att använda dem. På fredag blir det tjejkväll med Sanna och Agnes. Vi ska fixa naglarna, håret, ha ansiktsmask och sminka oss, laga mat m.m. Ska bli så sjukt kul :D 




Nightmare

Snälla väck mig från denna mardröm.... 



















Träningsvärk

Omg sån sjuk träningsvärk jag har idag. Drog på gymmet igår efter jobbet och det känns verkligen i kroppen att jag först jobbade 7.5h och sen tränade 1h... Körde rumpa och lår igår. Men härligt var det, var rätt längesedan jag var på gymmet. Ska dit igen efter jag varit och jobbat idag, blir fokus på magen idag. Får se om jag slänger in något annat smått och gott också, har inte bestämt mig ännu. 







Is it Worth it?

Förvirrad 







Bra torsdag

Haft en otroligt bra dag idag. Först for vi iväg på en tripp med naturvetenskapligaspecialiseringen, fågelskådade och så. Sen hade jag biologilabb som faktiskt var otroligt kul, vi kollade på olika celler. Sist men inte minst hade vi fysiklabb som jag och Sanna rockade ;) Nä men det gick bra och var kul för engångsskull. 

Har hunnit vara en sväng med hundarna också, pluggat, beställt en sak från fyndiq och spelat innebandy. Nu avslutas dagen med några avsnitt OTH. 




Denna sak som fanns i bussen var rätt läskig ;33 












Pluggtime

Denna vecka kommer bestå av otroligt mycket plugg, träningar samt att jag ska jobba i helg också. Så lär väl inte vara så aktiv på bloggen men kanske slänger in nått inlägg då och då, vi får se. 

Har precis sett ett OTH avsnitt och nu ska jag sätta mig ner och skriva på mitt tal som jag har på onsdag. Är otroligt nervös då vi har en ny svenska lärare.... Vet ju inte alls hur hon bedömer och så. Men förhoppningsvis går det nog bra. Ska jobba med detta fram tills jag har träning och sen även efter träningen. Så där har ni min roliga dag ;) 





Hemma igen

Kom hem typ 19.00 idag efter en helt helg med innebandy. Rätt skönt att komma hem efter ett trasigt knä och en fläskläpp rikare. Är helt slutkörd också + träningsvärk på det. Men det är en skön känsla ändå. Haft en grym helg! 
 
Fick se bästa Kim Nilsson också under turneringen, det var en glad överraskning! :D 
 
Idag var det ledig klädsel som stod på schemat. Ni får ursäkta för den otroligt stora utväxten och slappa locken men ibland får man se hemsk ut ;) 



Atm - the other woman

Bjussar på lite mongo bilder. Såhär roligt har jag på bussen just nu. Sitter och kollar på The Other Woman. Dock är filmen grym. (Såg den på bio när den kom ut) 






Mot Scandic cup!







Fitnessguru

Igår kom mina efterlängtade prylar från fitnessguru! Nu fan kör vi! Provade även göra proteinpannkaka imorse, nyttigt och gott! Två flugor i en smäll. 




Lite nytt

Här kommer lite new in. Igår kom mitt paket från Nelly, ett par boots och den rosa tröjan. Passade på att inviga dem idag. Skorna är egentligen för stora, men har lagt in inlägg i dem för orkar inte skicka tillbaka dem. Så sjukt snygga :) 

Igår köpte jag även Solo och Shape Up, två tidningar som jag rekommenderar varmt. Man finner mycket inspiration i båda tidningarna samt att man får otroligt mycket motivation till saker och ting och även tips och idéer. I solo följde det även med tre eyeliners, provade ena idag och den var riktig bra :)

Hade en lång håltimma idag och gick på stan en sväng med Sanna och Agnes. Passade på att köpa en ny mascara (så mamma slipper bli sur för att snottar hennes) ;) Provsde Sensai som jag haft på mig igår och idag, lånade av mamma och tyckte att den fungerade bra. Även lätt att ta bort mascaran då man bara behöver tvätta i 38 gradigt vatten. Enkelt och smidigt, extra bra för mig som är känslig mot borttagningsmedel. Rekommenderar denna mascara starkt! 











O

When your best isn't good enough

Just nu händer det otroligt mycket i mitt liv, en del bra saker och otroligt många jobbiga saker. Men livet kan inte alltid vara på topp, men det är bara försöka göra det bästa av situation, kämpa på. Men ibland måste man även inse sanningen och förstå att vissa saker inte inte blir bättre hur mycket man än försöker. Vissa saker bara är så, tyvärr. Därför jag har bestämt mig för att försöka fokusera på allt som är viktigt i mitt liv, som betyder något. Det är liksom dags att ta tag i livet. Men allt detta kräver en eller flera förändringar. Hur allt detta kommer urarta sig har jag ingen aning om, men jag hoppas på det bästa. Det sämsta som kan hända är att det går fel och ibland måste man misslyckas för att kunna lyckas, samt att ta lärdom av sina misstag.