In a couple of hours

Om några timmar så landar mitt allt på Luleå AirPort! Jag har verkligen längtat sönder, är så lycklig så jag spricker av glädje. Även om min glädje dras ner lite av att jag måste plugga kemi framtills vi ska fara och hämta upp honom. Men det spelar ingen roll, det viktiga är att jag snart får krama om honom. Denna vecka kommer bli helt underbar. 

Dagens outfit





Hold on

Ska snart sätta mig ner och plugga lite kemi innan jag ska fara och rösta. Efter det ska jag köra in till stan för att åka och jobba från 12.00-16.30. CASH IS KING, längtar till lönen nästa månad (A)  Sen ska jag fara till min moster för att äta middag där och ha det trevligt. Ska även försöka hinna plugga mer kemi senare idag. Där har ni min söndag. 
 
Ge mig sommarlooov nu... Så skolless nu så det finns inte. Aja bara att kämpa vidare, inte alls länge kvar av skolan nu. Tur att jag är ledig måndag, torsdag och fredag nästa vecka. Det behövs verkligen! 
 

Work day number 2

For och körde ett intervallpass klockan 11.00 igår, vi var fyra på träningen med mig och utan tränare men vi körde på bra, intervaller 2 min vila 1 min x10 blev det. Sen skulle jag egentligen åkt och hälsat på min moster med syster yster. Men 5 minuter innan jag skulle fara fick jag ett samtal om att jag behövdes på jobbet, så det blev att jobba från 13.20-16.40. Skjutsade sen mamma och pappa till flygplatsen med Linnéa. Efter det for vi hem, pluggade matte och sen gjorde syster mig middag, lax, potatis och löksås. Rikigt gott var det, sen vid 20.00 så kollade vi på gladiatorerna. 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska gå. Ska åka in och jobba, börjar 12.00. Känns riktigt härligt att komma igång med att jobba igen, ska bli så najs att få lön nästa månad. Finns så otroligt mycket som jag vill ha, så extra pengar sitter inte helt fel. Efter jobbet ska jag möta upp Pia för att sen fara hem till mig och plugga matte. Tråkigt men det behövs tyvärr. Lär väl inte göra så mycket mer idag än jobb och plugg men jag får stå ut. Är trots allt inte alls länge kvar till sommarlov! 
 
Kommer inte vara aktiv på bloggen alls de kommande dagarna då jag kommer plugga matte hela måndagen och tisdagen (förutom när jag ska på träningarna då). Har även en svenska redovisning på torsdag, så hela onsdagen kommer väl gå åt till att förbereda den men ska även unna mig att pressa in ett CxWorx pass då. Slutar trots allt 12.10 på onsdagar så ska nog hinna med båda sakerna. 
 
Haha tyyyp jag. Galen i att köpa kläder, väskor, nagelack o.s.v ;) 
 

Som vinden

Då var det fredag igen och dagarna bara svischar förbi. Jag hinner inte med, är otroligt stressad inför de här sista veckorna....  
 
Idag innan skolan målade jag mina naglar med mitt nya nagellack. Så fint och vårigt <3 Sen for jag till skolan för kemi och efter det blev det en sväng till Donken med Sanna, Agnes och Miriam. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, pluggat matte och gått en långpromenad med hundarna. Nu ska jag plugga lite mer matte och sen avsluta med en serie. 
 
Ursäkta för alla egopics ;) 
 


 






Brummar runt

Idag har jag hunnit med att ställa upp så min syster fick prova lite frisyrer på mig. Efter det hade jag en lektion från 12.00-13.15. Sen stannade jag på skolan och  pluggade matte och efter det for jag på körlektion. Avslutade kvällen med ett intervallpass med bästa laget. Nu ska jag plugga lite och sen se lite serier och prata med Nick :') <3









Lördag och söndag

Igår när jag satt och pluggade fick jag ett sms av chefen som undrade om jag kunde komma in på en gång och jobba. Så då var det bara att stresspacka, byta kläder och åka in. 13.25-16.50. Gick riktigt bra faktiskt, bra personal och söta kunder gjorde min dag. Sen efter det var det bara att dra till Luleå Energi Arena för att jobba på idrottsgalan från 17.30-20.00. Direkt efter det skjutsade pappa, mig, Agnes och Sanna till Sanna där kvällen och natten skulle spenderas. Vi gjorde oss lite mat, snackade, skrattade och kollade på ESC, vi gick och la oss vid halv två ungefär. 
 
Idag på morgonen gjorde jag och Sanna amerikanska pannkakor i väntan på att Agnes skulle vakna. Sen hann vi snacka och spela monopol (jag och Sanna lämnade WO). Vid 14.45 kom mamma och jag övningskörde in till stan. Gick och köpte mig ett nagellack och nu sitter jag och väntar på att cyklingen ska börja 16.00, pågår i 45 min och direkt efter det ska jag köra CxWorx i 30 minuter. När man inte kan vara med på intervallträningen pågrund av benhinnorna så tränar man det man kan.... Ikväll ska jag nog plugga, kanske måla om naglarna om jag orkar och FaceTime:a med älsklingen. Kanske blir ett avsnitt av någon serie, vi får se. 
 
Ingen passande bild men har lite bildbrist..


Fridaaay

Har redan hunnit med mycket denna fredag. Vaknade 07.00 av att älsklingen ringde, pratade med honom ett tag innan jag klev upp för att laga lite frukost. Blev Amerikanska pannkakor, sjukt gott var det! Sen passade jag på att städa mitt rum, dammsög, dammtorkat lite lätt och gjorde så det såg hemtrevligt ut. Hann även plugga kemi innan det var dags att gå till bussen för att åka till gymmet. Vill egentligen cykla men de har lovat regn senare på eftermiddagen så skippade det :( ville verkligen cykla. 

Nu sitter jag och väntar på att CxWorxen ska börja klockan 11.00. Efter det ska jag snabbt duscha och fixa mig för at hinna ett snabbt ärende innan kemilektionen som börjar 12.25. Efter skolan ska jag stanna och plugga en stund innan min körlektion som börjar 14.30.  

Vad som händer ikväll har jag ingen aning, kanske blir en liten myskväll med mamma, typ måla hennes naglar, massera henne, se film och spela yatzy. Sådana kvällar behövs också, med tanke på att jag annars inte gör så mycket med familjen och pappa är borta idag. Ska även plugga matte och kemi ikväll hade jag tänkt.  

Jag och mina två fina vänner igår <3

Bjussar på denna morgonbild. Hade inte fixat mig eller nå, nattkläder och slarvigt uppsatt hår. Skitigt också men orkade inte duscha innan gymmet så. Deal with it ;) men ni måste ju ändå hålla med om att mitt fina förkläde från Dalarna är rätt charmigt ändå :*

Min onyttiga frukost imorse... Tur jag tränar mycket iaf ;)

Såhär sitter jag just nu utanför salen och väntar på att bli insläppt. 



En vanlig dag

Ännu en måndag avklarad. Har varit på LTU hela förmiddagen och sen for jag till skolan för ett mattepass. Efter det for jag till syster yster och chillade där en stund innan det blev att spontat dra ut och lira lite fotboll 1 h med några stycken. Riktigt kul var det faktiskt, har börjat gilla fotboll igen :) Sen var det intervall träning med laget som gällde, fyfan vad ringelrostig jag känner mig. Men det gick helt okej ändå, kommer sova gott inatt. Känns härligt med att börja försäsongen även om det är jobbigt, är så sjukt taggad på att förbättras! Nu ska jag läsa igenom engelska häftet inför nationella imorgon och sen ska jag plugga lite matte. Om jag hinner och orkar ska jag se antingen The Vampire Diaries eller Prison Break men vi får se. 
 
Från fysiken förra veckan. Har fått en crush på att använda markeringspennor när jag skriver anteckningar. Tycker det är roligare med lite färg, haha ;) Och ja jag pallar inte skriva fint och ordentligt. 
 
 
 

Lång ledighet

Har varit otroligt skönt med extra lång ledighet. Har nästan hunnit glömma bort vad jag gjort under veckan. Jag har hunnit med att träna på gymmet (som alltid), cyklat, hälsat på mormor, varit på spa med mamma & syster, hälsat på några på Valborg, varit på stan och bio med Sanna & Agnes. Vi såg The Other Woman, och fyfan så bra den var, 5 av 5 stjärnor helt klart! Firade pappa som fyllde år i fredags. Bästa pappa <3 Även haft filmkväll med syster yster och sleepover hos henne, tävlat med kaninerna, joggat, pluggat matte några timmar, pratat med älsklingen, varit på lagmöte, målat naglarna och kapat av dem ;), köpt 2 kjolar och sett på filmer & serier. Vet inte om jag har glömt något nu men då får det va ;) 
 
 
 
Jag i fredags 
 
NHL lir med syster, där jag förövrigt vann! ;) ;)