Besviken

Skit kväll. Fick kliva av träningen gråtandes, helvetes jävla benhinnor. Gjorde så sjukt ont och så blev jag arg/besviken för att jag inte kunde spela innebandy tack vare dem. Just nu är inte mitt humör bra alls. Ska ta mig en dusch och sen försöka rensa tankarna, det är alldeles för mycket som ligger och gnager just nu. Jag orkar inte. 





Uppe med tuppen

Inte kunnat sova inatt, så vid 5 klev jag upp för att börja fixa mig. Har även hunnit städa mitt rum lite, så blev en hyfsat aktiv morgon iaf! Väntar på att pappa ska kliva upp och äta för sen ska jag åka med honom mot stan där han ska släppa av mig, ska på VIP-shopping med Sanna på HM. 20% på hela sortimentet, så hoppas på att hitta några kap! 




Sleeping Beauty

Somnade kring 12.30 och vaknade 16.35. Kan ju säga att det var välbehövligt att få sova några timmar, mår verkligen inte bra alls. Gick sen ner för att äta lite. Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt, såg det senaste avsnittet av PLL och nu ska jag väl se antingen Gossip Girl eller en film, beror på om jag hittar någon film att se. Vill egentligen sova mer för det är skönt att slippa känna hur jag mår, men är rädd att jag inte kan somna sen ikväll isåfall. 

Min favoritlåt för tillfället, så galet fin!  

Hahah såg detta i notasbrevet efter förra matchen! Gjorde min dag, seriöst.



Godnatt

Jahapp verkar som att jag håller på att bli sjuk igen. Mår otroligt konstigt, tung huvudvärk, fryser och har yrsel. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova litegrann samt hoppas på att jag mår bättre sen. 



Min dag

Detta plus sällskapsspel med mamma, syster samt några vi känner. 






Tummarna upp

För äntligen kan jag få slappna av! Gjort bort allt i skolan den här veckan! Så grymt skönt. Har verkligen stressat sönder och behöver få ta det lugnt nu. 
Bara en lektion imorgon och sen jobb från 12.00-18.30 och efter det bowling med familjen. 



Mot Stockholm

09.55 går planet mot Stockholm. Mina planer inför flygturen är att plugga fysik, wish me good luck, för det är otroligt trångt på planet och har många saker som behövs till pluggandet.
Sitte just nu och väntar på att få boarda planet, kunde såklart inte hålla mig ifrån en toaselfie, så bjussar på denna bild!  



Detta blir en bra helg

Idag har varit en väldigt bra dag. Umgåtts med mina fina vänner, vi har pluggar och ätit buffé på exotic. Sen for jag och kollade på innebandymatch med mamma och pappa. Nu ska jag försöka ta mig i kragen och packa, för imorgon bär det av mot Stockholm för innebandymatch mot Älvsjö! Är så sjukt taggad så det finns inte! 

Halvstel bild men så kan det vara ibland 


Bara att ta sig i kragen

Som rubriken säger, måste ta mig i kragen och sätta mig ner och plugga. Har massvis i skolan den här veckan och sen även de kommande veckorna. Detta betyder att jag kommer spendera väldigt många timmar vid köksbordet för att plugga. Heja mig! Bara att försöka peppa igång och få upp motivationen. Så det är vad jag tänkte göra nu. 



Lite random bild från idag innan svenska lektionen, haha :)


Skriver av mig lite

Kände att jag behövde skriva av mig lite. Är inne i en otroligt jobbig period, möter motgång på motgång och det känns som att inget kan gå rätt längre, allt är bara mörkt och negativt. Ni vet den känslan när man inte kan vara glad?  Vi vann matchen på övertid idag, jag borde vara överlycklig, mitt vanliga jag skulle vara sjukt glad. Men jag känner mig tom, allt gör bara ont. Jag försöker hålla huvudet högt men ibland är det otroligt svårt, speciellt när man inte vet vad man ska ta sig till. När all smärta, alla känslor och tankar bara tar över.. 
 
Hur gör man egentligen för att ta sig förbi detta, hur knyter man näven? Tankarna bara virvlar runt i huvudet, jag bara tänker tänker och tänker. Försöker komma på hur jag ska göra, men inte blir jag något klokare av det. Det jobbiga är ju att allt detta går ut över precis allt. Jag vill kunna leva livet, skapa minnen och vara glad. Såklart kommer det inte alltid vara såhär, jag fattar ju själv att jag är i en extrem svacka just nu. Vill bara veta hur länge det kommer vara såhär. Vill få tillbaka min motivation och mitt liv. Det enda man kan göra är väl att kämpa på, men samtidigt kan man inte bara låta saker och ting vara. För problem löser sig inte av att man bara flyr från dem, utan jag måste ju verkligen försöka lösa allt också. Saken är bara att jag inte har några svar alls hur jag ska lösa allt på. Antar att det kommer med tiden, det är vad jag hoppas på iaf. Tills dess får jag försöka göra det bästa av situationen, kan ju inte bara låsa in mig på mitt rum precis. Så får försöka se något positivt samt göra saker, för det blir inte bättre av att bara stänga ute omvärlden. 
 





Head up





A piece of love

Grymt skönt med fredag idag! Hade nationella i engelska hörförförståelse och sen slutade jag, så blev en kort skoldag från 10.15-11.15. Sen satt jag mig och pluggade från 13.30-17.50 för att jag skulle åka med pappa till Donken och sen kolla innebandymatch. Helt okej fredag ändå och nu ska jag ta det lugnt, lyssna på lite musik och sen slå på något avsnitt gossip girl eller en film. 

Min nya Odd Molly blus som kom igår, älskar den verkligen! :D



Bakslag







Mot hallen!

Är otroligt taggad på träningen idag, sen är det match på lördag också. Galet hur mycket jag älskar den här sporten. 



Min nya karriär 🎿

For och åkte lite skidor med mamma idag, riktigt skönt var det! Måste börja åka oftare. Har även tränat innebandy idag så kommer sova gott inatt! 



Har dessutom börjar dricka kaffe med mjölk nu, idag drack jag min andra kopp någonsin. 


A new chapter

2015 ska bli mitt år. Så är det bara. Ser fram emot alla utmaningar som kommer det här året. Självklart kommer man alltid behöva gå igenom en massa skit påvägen, men jag tror verkligen på att det här året kommer bli grymt bra. Jag har börjat se mer positivt på saker och ting. Det här är vändningen gott folk, som jag har väntat på. Nu är det bara att tuta och köra! 





Shut the world out

Med honom i lurarna försöker jag nu stänga ute världen för ett tag. 
⬇️