Tagga jobb

Jobb från 07.00-16.30 står på schemat idag. Kan inte påstå att jag är jättetaggad, dels på grund av att det är tidigt och sen även på grund av att jag är otroligt förkyld. Varit det i cirka en månad nu och det börjar gå mig på nerverna. 

Bild från i torsdags 


Dag 2 🇬🇧

Dag 2 i London blev också lyckad. Imorgon blir det sightseeing samt lite mer shopping. 







Dag 1 i London 🇬🇧

Har sprungit runt på Londons gator hela dagen. Blev närmare 3 mil totalt och fötterna värker men det var helt klart värt det. Hittade lite saker från Victoria Secret samt Hollister och jag är galet nöjd. 



Mot London ✈️🇬🇧

Sitter på Arlanda och väntar på att få boarda planet. Känns overkligt att jag snart är påväg mot London! Sjukt taggad inför shoppingen 💁🏼 




Någon dag

Bilder från studentdagen kommer någon dag när jag har tid och ork. Har nämligen mycket den här veckan. Har jobb, ska hinna växla pengar, fara förbi banken samt packa innan torsdag. Åker nämligen till London då! 



Vätskebrist

Dagen igår slutade inte särskilt bra. Drack alldeles för lite vilket resulterade i att jag fick vätskebrist. Började må dåligt under dagen när vi var på stranden, fattade på en gång att jag hade druckit för lite så gick och köpte vatten som jag halsade ner. Men det var tyvärr för sent, när vi började gå hem kände jag att kroppen inte alls var med och att jag mådde ännu sämre. Direkt när vi kom tillbaka till hotellet så gick jag och la mig i sängen och försökte sova. Vaknade upp av att jag frös, svettades som jag vet inte vad, var yr, hade feber, hade ännu mer ont i huvudet och av att jag inte ens kunde ställa mig upp för att kroppen var så svag. Sov från 18.00-22.00 då jag vaknade av att Sanna och Agnes kom tillbaka efter att de hade ätit middag, med sig hade dem vätskeersättningstabletter så fick dricka ett glas med det. Gick sen och sov igen och vaknade cirka 09.00.

Mår bättre idag, har ingen feber men jag känner mig fortfarande svag och orkar knappt gå och har världens huvudvärk. Får hoppas på att det blir ännu bättre senare idag. 

Jag innan vätskebristen bröt ut.