Avslutning + utgång

I lördags blev det avslutning med laget med bowling och mat på Oleary's. Sen blev det en mysig lagfest med släckt rum och tända ljus under Earth Hour. Blev en massa trevligheter innan vi drog oss mot Oleary's igen för utgång. Grym lördag med andra ord! 
 
 
 
 
 
 

Fashion addict

 
 
 

Wonderful Friday

Startade denna fredag med att sätta mig ner och plugga kemi 08.00-09.30. Efter det hann jag även se en film innan det var dags att dra sig mot skolan för en lektion som vanligt. Efter skolan gick på stan med Sanna och Agnes. Jag köpte mig en ny somrig kjol samt en flytande svart kajal. Efter att alla hade gjort sina ärenden for vi förbi Wayne's Coffee för att ta det lugnt och sitta och snacka om lite allt möjligt. Sen for jag hem för att vara med Maria en liten stund och gosa med hennes kaninbebisar, sååå mysigt var det <3 Har även hunnit vara ut med vovvsen också, blev en 30 minuters promenad.
 
Ska följa med mamma en sväng och hälsa på några. Får se hur länge det blir, men en stund iaf. Vad som händer sen resten av fredagen återstår att se. Kanske lite plugg, filmtittande eller serietittande. 
 
Dagens klädsel
 
Bjussar på denna "charmiga" bild ;)
 
Min nya kjol :)
 
Cindy & Lyra 
 
 
 

Små saker kan göra så mycket!

Igår så sa en i min klass helt plötsligt "vad fin du är idag". Det lilla gjorde seriöst min dag, jag blev så otroligt glad! Det fick mig att börja tänka på hur mycket små saker kan göra. När någon helt plötsligt säger till exempel: Vad fin du är i håret eller gud vilken snygg jacka du har! Och liknande saker. Det hände även mig när jag var i Uppsala när jag satt på Wayne's Coffe och väntade på att Nick skulle sluta skolan. Då kom det fram en tant till mig och sa "Gud vilken söt topp du har på dig, skulle du kunna ta av dig jackan så jag kan kolla lite mer på den?". Visst tyckte jag att det var lite konstigt men jag blev otroligt glad av kommentaren. 
 
Förstå hur mycket styrka ord egentligen har, precis samma sak om någon till exempel skulle påpeka och säga att någon är tjock eller typ gud vilken ful frisyr hon har o.s.v. Visst att folk tycker om olika saker och så men vissa saker borde man verkligen inte säga. Och hon eller han som blev kallad tjock, vem vet om den personen kanske mår jättedåligt av och redan kämpar med att kanske börja träna och leva ett sundare liv. Sen kan det ju vara tvärtom att någon påpekar om någon är svinsmal. Vi är bara människor och det finns många som tar åt sig sjukt mycket av nedlåtande kommentarer och sen finns det även folk som lärt sig att stänga ute sådana kommentarer. Men det spelar inte någon roll vilket, jag tycker inte folk ska hålla på att kränka ner folk, inte bara med kommentarer utan även med blickar. För vi människor är heller inte blinda, vi märker när folk kollar snett eller ogillande på en. Och det kan såra lika mycket som ord. 
 
Allt detta fick mig även att inse hur dålig jag själv är på att kommentera om jag tycker att någon har snygga kläder på sig, gjort något fint med håret eller andra saker. Det är något jag måste bättra mig på, för jag vet ju själv hur glad jag blir när någon påpekar något positivt till mig. Det spelar ingen roll om det är att man kommenterar på till exempel facebook, bloggar eller instagram men bara jag börjar göra det. Sen är det ännu bättre om jag faktiskt gör det face to face irl också, för då får det en ännu starkare effekt. 
 
 
 

Drömjackan!

Fick ett sms av pappa när jag satt på bussen påväg hem från skolan att mitt paket från Zara hade kommit. Så sjukt snabb leverans så det finns inte! Beställde jackan på söndag morgon, så var glatt överraskad när jag fick veta att den kommit så snabbt. Jackan satt helt perfekt också, så sjukt jävla nöjd! Jackan kommer användas mycket flitigt, drömjackan liksom! :D Är det fint väder imorgon så åker denna jacka på lätt! Imorgon borde mina kläder och skor från Nelly också komma, glad chey ja! :D
 
 
 
 

Fredagens shopping del 2

Idag visar jag mina två andra jeans, två linnen och ett par skor :) USA skorna längst ner är inte nya men jag har aldrig använt dem, längtar så tills jag kan börja använda dem! :D 
 
Jeansen längst till höger är samma som jag visade på bild med linnet och jeansjackan igår.
 
 
 
 
 
 

Fredagens shopping del 1

Kommer dela upp fredags shoppingen i 2 eller 3 olika inlägg. Så börjar med att visa jeansjackan, linnet, ett par av jeansen, jackan och klänningen :) 
 
Denna outfit kommer nog bli en stor favorit i vår! Älskar den verkligen :D 
 
 
 
 
 
 

Helgen

Fredag: 
Bestod av en lektion i form av kemi från 12.25-13.40. Direkt efter det kom mamma och hämtade mig från skolan och vi for direkt in till stan. Där köpte mamma 1 jacka, 1 klänning, 3 linnen & 3 par jeans till mig. Tack bästa mamma<3 Själv betalade jag för ett par skor. (Bilder kommer upp antingen idag eller imorgon). 
 
 
 
Lördag: 
Vaknade jag 07.45 och satt mig ner och pluggade lite fysik. Sen vid 10 övningskörde jag in till stan för att möta upp min syster och köra bodypump från 10.35-11.20. Det var verkligen sjukt tungt, men ett riktigt bra pass! Kommer lätt köra bodypump fler gånger. Efter det for vi snabbt hem till Linnéas lägenhet för att duscha och sen bege oss till salongen där hon klippte och slingade mitt hår. Projekt blont är igång! När vi var klara med det tog vi oss en promenad till Coop arena för att se Luleå Hockey krossa Växjö, blev 5-4 till Luleå! 
På kvällen såg jag gladiatorerna med mamma och pappa sen så pratade jag med älsklingen fram tills jag skulle sova. 
 
 
 
 
Söndag: 
Vaknade jag 06.15 och kunde såklart inte somna om som vanligt. Så då klev jag upp och pluggade fysik 1,5 h innan mamma kom ner och vi spelade lite yatzy. Vid 09.00 såg jag att Zara hade fått in min älskade jacka i rätt storlek, har velat ha den hur länge som helst men den har hunnit ta slut hela tiden, snart är min drömjacka i mina händer! Nu pumpar jag musik och ska snart börja städa rummet och efter det ska jag göra mig iordning. Funderar på om jag orkar fota mina nya kläder och skor också. Sen vid 11.00 åker jag och pappa och hämtar upp syster yster för att sen åka mot Boden och se lite innebandy! Vad som sker resten av dagen återstår att se, har faktiskt ingen aning. 
 
 
 
 
 

Påväg hem till mig

Klickade just hem detta från Nelly. Ett par skor, en kjol, en T-shirt och en klänning :) (
Tack världens bästa pappa<3)
 
Kjolen över och under är samma kjol :) 
 
 
 
 
 

Snabbt test av Essie Jazzy Jubilant

Fin utväxt jag börjar få men var tvungen att testa mitt nya glitter topplack från Essie. Ska försöka fixa nya naglar i helgen om jag orkar. Har redan en idé om vad jag ska göra, blir dock inget avancerat då jag har väldig fullt upp den här veckan. Men skriver mer om det här nagellacket när jag provat det lite mer och så. :)
 
 

Effektiv söndag

Har haft en ganska så effektiv söndag idag. Har hunnit plugga några timmar fysik och kemi. Kring 3 for jag till gymmet för att möta upp syster yster för att köra lite mage/rygg på gymmet och efter det ett spinning pass på 45 minuter.
 
Har varit sjuk så det var otroligt skönt att äntligen kunna träna igen, även om jag inte är riktigt 100 ännu. Spinning passet gick sjukt bra idag, pressade mig själv så sjukt mycket så ville bara gråta typ för att det gjorde så otroligt ont. Men jag bet ihop och pressade på ännu mer, så jävla skön känsla. Hade egentligen tänkt köra ett cxworx pass idag också men eftersom att hockeyn började 17.00 så körde vi eget pass innan istället. Fast kan väl inte påstå att det var värt att kolla på hockeyn, så jävla tråkig och sämst match....  
 
Bild från när jag och Linnéa körde ett pass i februari :3 
 

Nya nagellack + tips på O.P.I nagellack?

När jag var i Uppsala passade jag på att köpa två nya nagellack. Essie Jazzy Jubilant för 129kr och Depend Gellack Neon Pink för 30 kr (ordiariepris 79kr)
Ska även unna mig att skaffa ett eller två O.P.I nagellack snart. Men jag vet inte riktigt vilka, så tips uppskattas gärna :) 
 
Kommer lägga upp bilder + kommentarer sen när jag provat dem. 
 

Collage

Sjukt sugen på att klicka hem lite kläder och skor.... 
(Klicka på bilden för att få upp den i en större bild) 

Division 1 kontraktet säkrat!!

Igår spelade jag sista seriematchen för säsongen, som även var vår viktigaste match på hela säsongen. Vi var tvungna att vinna för att säkra division 1 kontraktet själva. Igår lyckades vi få fram hela vårt hjärta och spela innebandy så som vi kan och vann med 5-2. Så otroligt synd att vi inte spela såhär hela säsongen, för när vi spelar som vi gjorde igår kan vi klättra över berg om vi så vill. Alla känslor som fanns där ute, det fanns en sån otrolig glädje och energi.Innebandy är så jävla kul när allt funkar såhär, roligaste matchen jag spelat på hela säsongen. Även om jag inte spelade många byten så var det ändå den roligaste matchen på grund av alla dessa känslor, det bara bubblade av glädje inom mig igår av att se hur vi spelade, så jävla stolt över mina älskade lagkramater!<3
 
De ynka byten jag gjorde var nog mina bästa byten någonsin, jag var så jävla laddad och full av energi av att få bevisa att jag verkligen ville spela. Jag fullföljde min uppgift som var att bidra med massor av energi, sen blev det bara bättre av att jag även lyckades få ett friläge och fick göra det viktiga 3-2 målet, känslan var obeskrivlig! 
Det var väldigt viktigt för mitt självförtroende att jag fick känna mig delaktig igår då jag tycker att jag haft en svacka nu en längre tid och inte presterat så som jag har velat på varken träningar eller matcher. Kunde inte ha avslutat säsongen bättre, man blir så otroligt motiverad att träna mer och utvecklas ännu mer. Så hej sommar och 2014 som kommer innebära massor av träning. 
 
Foto från Kuriren 
 
Såhär glad var jag igår då ;) Foto från kuriren 
 
Foto: Rune Öhman 
 
 
 

Tacokväll

Igår så kom Sanna och Agnes till mig strax innan 5. Vi åt tacos, kollade på postkodmiljonären samt testade våra skills, kollade på let's dance och pratade om allt och ingenting hela kvällen. De for hem med bussen som gick 21.53, en trevlig och välbehövlig dag! Perfekt start på lovet. Skulle egentligen gått på stan med dem innan de kom hit men skadade foten på träningen i torsdags så ville vila den.