Min nya älskling

Fick hem min nya älskling igår. Idag har jag varit ut i B-rummet och testat den lite. Den kändes riktigt skön faktiskt. Längtar dock tills jag får prova den mer ordentligt. Så man får se om den håller förväntningarna och så. Ett plus är att den är galet snygg iaf! Nu håller jag tummarna att jag får en fin säsong och att jag lyckas skjuta in lite mål med den ;) 
 


Growing up





Det var tider det... <3

Jag tror jag är kär

Började dagen med körlektion 09.00, for sen och sola en sväng och efter det blev det ett sväng på stan. Kom hem vid 1 ungefär och då drog jag ut på en promenad med hundarna. Pluggade sen körkortsteori fram tills det var middag och for sen och körde med mamma till min träning. 7 stycken 3 minuters intervaller stod på schemat. Var sjuk hela förra veckan så känslan var obeskrivlig efter träningen, UNDERBART!!! Resten av kvällen kommer spenderas med serietittande. 

Här kommer bilder på det jag köpte idag. En tröja och en bikini :)



Helt kär i min nya bikini <3


Everybody Lies

 
 
 
 
 
 

Story of my monday

Vad har hänt denna måndag då?Hade körlektion vid 10.15 och efter det tog jag bussen till mormor för att äta lite lunch. Har även varit på Storheden med mamma och pappa, köpte nya trosor och ett Essie topplack som det var rea på. Sen for vi på Max och åt och när jag kom hem blev det körkortsteori och sen monopol med mamma och pappa. En helt okej måndag ändå. Förutom att jag har grymt ont i halsen och huvudet, så blev ingen träning för mig idag :(
 
 
Övningskörde lite med lillpärlan


Gosade med Lyra och Zeus igår :')






Jobbhelg

Har uppdaterat dåligt i helgen för jag har jobbat från 11.00-16.35 både lördag och söndag. Har haft extra problem med sömnen i några dagar samt att jag är förkyld så har inte så mycket ork. Tur jag trivs så himla bra på mitt jobb, passen har gått ganska så fort också. 

Ikväll händer det nog inget alls. Hade tänkt sätta mig ner och plugga lite körkortsteori nu för att sen efter kolla en film eller någon serie. 

Bjussar på några egopics ;)
 
For på friends med mamma igår och invigde mina skönheter ;) utan sockar då :3

Såhär taggad var jag på jobb idag 


Gårdagen

Igår målade jag mina naglar på morgonen efter att jag hade vaknat. Pluggade även lite körkortsteori och sen vid två åkte jag med pappa för att kolla på lite fotboll. Efter det for jag på intervallträning, lite tyngre än vanligt då det var soligt och jag var sliten från backträningen på ormberget i fredags. Så hade ont i benhinnorna och vi var bara 3 stycken på träningen, en av mina sämre träningar. Men jag kämpade mig igenom den iaf! 
 
Stressade sen hem för att duscha och fixa mig för att fara in till stan för att äta sushi med mina fina. Efter det for vi på friends, jag drack en chailatte. Vi pratade på där ett tag, tog sen bussen hem som gick 21.15. 
 






 

Som vanligt

Va på stan igår med syster yster och lyckades såklart köpa lite saker. (Inte alls ovanligt, nejdå. Fick hem ett nagellack, babylips "pink punch", 2 tröjor och ett par shorts. Åh vad jag älskar att köpa kläder <3 


Ja jag ska köpa en bh utan axelband typ snarast....





Ursäkta för utväxten, inte haft tid eller ork att måla om naglarna.


Summer 2014

Är så jävla taggad på den här sommaren som kommer vara fylld med massor av träning, innebandy och jobb. Dessutom börjar jag känna förändringar nu efter en massa slit med träning, känner mig mycket starkare på flera ställen på kroppen. Nu är det bara att satsa hårdare för att nå alla mina mål jag har. Som främst är konditionen (till exempel att kunna springa 1 mil snabbare), vill bli snabbare i intervaller, få en snygg och vältränad mage samt rumpa och sen även bli lite starkare på olika delar. Sen har jag såklart mål inom innebandyn också, men det behöver vi inte gå in på. 

Bild från igår. Något jag kommer försöka göra mycket i sommar.



Denna la jag upp på insta typ nyss. Taggad chey, jao! ;)


Underbar dag

Haft en underbart bra dag idag! Det var soligt och fint så kunde använda shorts, linne och jeansjacka. Fick värsta sommarkänslorna, därför var humöret på topp trots ett 3h fysikprov idag, eller jag blev klar 45 min innan. Slutade efter det och när jag kom hem la jag mig i solstolen på altanen och solade över 2 timmar något. Gick sen in och pluggade körkoetsteori. For på träning vid 18.00-19.00, UNDERBART! Kan verkligen inte klaga idag. Nu ska jag ut och träna lite teknik i B-rummet med klubba och boll. 


Min nya klocka :)


Believe you can and you will

Blev inte att kolla så mycket på serier, såg två avsnitt och pluggade sen lite innan jag gick ut till B-rummet för att nöta teknik. Jag SKA bli bättre och utvecklas i innebandyn, så nu ska jag fan ta mig i kragen. 
 
Sen kom Nick och joinade, vi var där ute ett tag innan vi gick in. Myste och sen åkte vi och handlade till middagen. Började laga maten när vi kom hem och medan den stod i ugnen for vi ut en sväng med hundarna. Jag har definitivt en ny favoriträtt, det var sjukt gott. Efter middagen myste vi lite till, packade och sen åkte vi mot Luleå AirPort. Lika smärtsamt att lämna honom som vanligt, men försökte trösta mig själv att det snart är sommarlov så tiden går fort tills jag får träffa honom igen <3 och då får jag vara med honom i 3 veckor, varav 2 av veckorna i Grekland :D 
 
Resten av den här kvällen kommer bestå av musik, plugg och lite serietittande typ. 
 
 
Gosade med denna lillaplutt tidigare idag <3




Grekisk mat - Pastitsio 





Klarvaken

Jahapp blev att vakna 05.00 idag av sig själv då, helt klarvaken. Orkade inte försöka somna om ens så ska titta på serier fram tills älsklingen min vaknar <3 eventuellt plugga lite också.
 
Kan även passa på att göra ett blogginlägg, inte orkat göra något under de här dagarna. Vad har vi gjort då? Snabbt och kort sammanfattat har jag hunnit fixa frukost på sängen åt honom (amerikanska pannkakor), pluggat lite körkortsteori, lirat lite innebandy, solat, tränat, myst och kollat på film, lunchat på exotic, gått på stan (köpte en nu klocka så bild kommer på den sen), spelat kubb, hjälpt föräldrarna med maten (idag ska vi dock laga mat tillsammans utan föräldrarna) och igår så jobbade jag även 12.00-16.30. 
 






Stökigt rum men vi fixade det direkt efter. Men då tog vi såklart ingen ny bild..
 
En egopic hann jag dock ta medan Nick fixade sig.






Social pojk ;33
 
Världens finaste <3