Fredags wanties

 
Filippa K Basic Gracie Twill Jeans 995kr 
 
Filippa K Super Strech Denim Jeans 1195kr
 
Glamorous flower top 199kr & Ida Sjöstedt Cheerleader skirt 899kr 
 
Primeboots Engineer High-14 Zip Black (med guldkedja)  3595kr 
 
Odd Molly Lovely Knit Jacket Lite Pink 1659kr 
 
 
 
 
 
Nagellack LAYLA Mirror Effect PURPLE DIVA 05 99kr 
 
 

Söndag

Denna söndag har jag hunnit kolla på lite innebandy, shoppat kläder och varit och gymmat med syster yster. (bilder på kläderna kommer kanske till veckan.) ÄNTLIGEN säger jag bara, har varit sjuk torsdag och fredag så inte kunnat gymma eller träna innebandy då och får abstinens när jag inte kan träna... Nu ska jag ut på en kvällsprommis med hundarna och sen ska jag städa mitt rum lite och eventuellt plugga. Sen ska jag avsluta med lite serietittande eller nå. 
 
Mamma köpte denna till mig för ungefär en vecka sen. Precis rätt färg också :D 
 
Btw så får man såhär vackra ben av att spela innebandy ;) 
 
Detta var det som stod på schemat idag! :) 
 
Mindre än 1 dag kvar <3 
 

Alla hjärtans dag

Denna dag har verkligen sugit hårt, har legat hemma med feber både idag och igår. Så denna dag har spenderats mestadels i sängen. Dock så mådde jag bättre på eftermiddagen så tog mig i kragen och städade rummet och gjorde det fint. Sen har jag kollat på konståkning och mysit med hundarna. Har även pluggat så mycket som mitt huvud pallade idag.. 
Tur det är mindre än 3 dagar kvar tills världens finaste och bästa kommer hit.
 
 
På måndag är det äntligen min tur att få vara hel igen. 
 
 
 
 
 

Mot Umeå

Ska alldeles snart börja åka mot Tunavallen för avresa mot Umeå 14.00. Spenderar denna lördag med mina fina lagkamrater, vi ska äta middag i Umeå och sen åka mot hotellet som vi ska spendera natten på. För att sen tagga match mot IKSU imorgon klockan 12.00, är så jävla taggad så det finns inte. Tycker det börjar bli dags för en 3-poängare nu. 
 
 
HAHAH hatar verkligen minerna man gör när man spelar innebandy.. Så fula...
Men bjussar på den här bilden ;) 
 
 

Veckorna svischar förbi

Då var det fredag igen då, shit vad veckorna går fort just nu. Har som vanligt endast en lektion från 12.25-13.40. Men ska åka in tidigare idag för att luncha med Sanna & Agnes, det är nämligen pannkakor idag i skolan och det är otroligt gott. Efter skolan blir det väl att göra ett litet snabbt ärende på stan och sen åka hem och plugga lite fysik och matte innan det blir gymmet med syster yster. Känns otroligt skönt att jag kommit igång nu med tränandet förutom innebandyn då ;) På kvällen blir det väl att plugga lite mer fysik och matte samt körkortsteori. Lär avsluta denna dag med lite film/serie tittande samt packa inför imorgon. 
 
 
Hej jag vill ha tillbaka sommaren nu. När man kan ha solglasögon och fina sommarklänningar <3
 
Saknar att ha kaninbebisar också. 
 
Kolla så sööööt, gäspar <3
 
 
 
 
 
 

Full rulle

Idag har det varit en sån dag som flyter på snabbt, har hunnit med ganska mycket idag faktiskt. Hade kemi, fysik och engelska fram till 12.10. Stannade och käkade med Agnes innan jag for till syster yster för lite NHL lir. Sen for vi med mormor på dollar store och köpte lite smått och gott. Efter det drog jag och Linnéa och gymmade, vi körde lite armar och axlar idag. Med tanke på att vi har innebandyträning imorgon och sen på fredag ska vi gymma igen och då blir det nog mage och rumpa för min del. 
 
Sen jag kom hem har jag hunnit plugga fysik, körkortsteori samt målat naglarna. Har även varit förbi Vicke en sväng för att hämta lite hö åt långöronen. Nu ska jag prata lite med min finaste samt slå på en film eller serie. Skönt att hinna slappna av och ta det lugnt också. 
 
 
Jag har blivit helt kär i mitt röda läppstift! <3
 
 
 

DM-Guld

Var i Piteå på DM igår hela dagen. Oturligt nog hade vi första matchen 10.00 och andra matchen 19.45, så var otroligt drygt att vänta men sånt får man stå ut med ibland. Första matchen vann vi med 10-2 och i andra matchen vann vi med 8-1. Gick väl helt okej för mig ändå, fick göra 3 mål i första matchen och 1 assist i andra.