Lonely








Seeking answers








Dålig dag

Idag är ingen bra dag alls. Mår så sjukt dåligt. Världens jävla huvudvärk, sprängs verkligen och så är jag sjukt arg över att jag inte kan träna ikväll heller. Nu ska jag gräva ner mig i sängen och där kommer jag nog vara resten av dagen...  









ATM

Jag satt mig precis ner vid skrivbordet, ska ta och plugga matte eftersom vi ska ha gjort klart till sida 17 till på måndag... Efter det ska jag även ta och plugga fysik. Kul att jag haft två ämnen i skolan och har läxa i båda efter en dag... #livetpånatur

När jag har pluggat klart blir det lite mys med mamma i och pappa, sällskapsspel som till exempel Fia med knuff står på schemat. Rätt mysigt att spendera lite tid med dem också :) 




Bästa helgen på länge!!!

Det här har varit en av mina bästa helger på länge. På fredagen hade jag uppkörning, vilket jag klarade så nu är jag en stolt körkortsägare!! Äntligen var det min tur. Känns helt ärlig svin konstigt att jag kan köra bil själv nu. Efter det for jag och jobbade och på kvällen for jag först ut på min första egna biltur och sen åkte jag med min mamma en sväng. 

På lördagen jobbade jag, cyklade hem efter jobbet för att hämta bilen och åka till G-stad för att hämta upp Sanna och Agnes för vi skulle och handla. Sen lagade vi egen sushi, myste på med lite gott samt spelade monopol. Vid 23.30 körde jag hem. 

På söndagen var det jobb som återigen stod på schemat. Från 10.00-16.30. Eftet det hämtade for jag till Coop arena och såg lite J-20 hockey. Efter det skjutsade jag Linnéa och Marcus till porsön. For sen och handlade en plocksallad på Ica för att sen spendera resten av kvällen med min syster, provade spela ett nytt spel som hette något i stil med "saker man borde kunna". Det var grymt kul :) avslutade dagen med att spela Fia med knuff med mamma och pappa och sen kollade jag på två avsnitt OTH. 

















Latest

Här får ni lite bilder på mina senaste inköp. Köpte allt förutom Michael kors väskan och Michael kors plånboken idag. Kommer nog bo i mina nya skor, så himla sköna!!! <3 












Död

Idag är jag otroligt trött och sliten. Träningsvärk i hela kroppen samt en massa äckliga problem med benhinnorna och ryggen. Gode less. Sovit dåligt också så har ont i huvudet idag med... 

Har lunch just nu på jobbet. Slutar 14.00  och efter det ska jag på körlektion 15.45. Tänkte passa på att plugga lite teori medan jag väntar. Träning sen 17.45. Efter träningen blir det att plugga mer teori och sen sova. Där har ni min "lugna" dag ;) 

Här har ni en bild på "min" fina bil som mamma och pappa hade köpt när jag var i Grekland. Den är otroligt skön att köra! 



No pain, no gain

Sjukt hur trött jag är och har ont i hela kroppen. Det här är ingenting jämfört med hur mycket träningsvärk och sliten jag kommer vara imorgon. Käkade precis lite yoghurt. Ska bli äckligt skönt att hoppa in i duschen nu! 

En bild från när jag och Nick var på gymmet i Grekland. 

Hittade såklart vikter i min färg ;)


Världens godaste yoghurt <3 

Mina nya träningsbyxor från Better Bodies


Summertime

Vaknade 08.00 imorse, såklart kunde jag inte somna om. Så satt och pluggade körkortsteori till 10.00 och efter det tog jag med mig Lyra ut på gården och solade. Det var riktigt varmt och skönt. 

Sen spenderade jag lite tid med mina långöron. Testade gå i sele med Ise för första gången idag, gick superbra :) Sen fick Zeus gå lite i sele samt lös på gården. Gospojken som charmar alla typ ;)  

For sen en sväng med mamma till Storheden, köpte en blender samt ett nytt mobilskal :) spelat lite sällskapsspel med familjen och sen ska jag cykla iväg till innebandyträningen om 1 timma. 







In da sun

Legat ute i solen sen 09.00, ska ligga här fram till 11.00 och efter det tar jag långpromenaden med hundarna istället :) 


vi bara njuter!





Banan protein pannkakor

Fick inte sova ut idag heller... Vaknade 07.15 av att jag fick et snapchat meddelande samt att pappa steg upp då... Så jag bestämde mig för att leta upp recept på någon nyttigare frukost. Blev att prova att göra banan proteinpannkakor. La på lite frysta hallon och blåbär, supergott blev det! Ska leta upp lite fler recept på olika saker och prova det till frukost i veckan. 

Har fått en grym lust att leva hälsosammare m.m så söker en massa inspiration på nätet. Ska bli kul att se hur allt det här slutar :) snart ska jag iväg på en långprommis med hundarna och efter det ska jag städa mitt rum. Senare på dagen ska jag cykla iväg till stan för att träffa bästa Pia som jag inte träffat på flera veckor. Innebandyträning ikväll också, längtar <3 




Grymt träningsugen chey! Älskar motivationen jag har just nu. 


Full rulle

Idag vaknade jag 08.00 av att en fluga surrade i mitt rum..... Kunde inte somna om trots att jag vaknat 1 gång i timmen hela natten.... 

Startade dagen med frukost och sen for jag ut med hundarna 8 km samt hälsade på mormor och morfar. Sen cyklade jag in till stan för att växla pengar och gymma. Körde mage och rumpa i 40 minuter och sen cyklade jag hem. Blev 8 km cyklade. Chillade hemma en stund och sen beställde jag en Michael kors väska och en Michael kors plånbok! Sved i plånkan men det är värt varenda krona! Sen cyklade jag till första innebandyträningen för säsongen, efter träningen for jag och handlade banan och yoghurt. Sen har jag varit och hämtat hem Zeus från bästa Linnea som tagit hand om honom i över 3 veckor. Tack så mycket! <3 nu ska jag plugga lite körkortsteori och sen se PLL.