Atm

Detta är vad jag håller på med just nu. Ser filmer på datorn om den biologiska mångfalden, ska snart se en film på 20 minuter för tredje gången. Vill verkligen att allt ska sitta. Börjar även få skrivkramp, vet inte hur många sidor jag skrivit idag. 

 Mår inte bra alls heller, vill helst av allt bara sova pågrund av att jag är så jädrans förkyld. Försökte faktiskt sova en stund men låg där i mörkret och började rabbla en massa inför provet och det var det enda jag kunde tänka på. Så tog mig en redbull och satte mig ner igen för att plugga. Har pluggat sen jag kom hem, eller ja först åt jag middag och såg på ett gossip girl avsnitt. Men har ändå blivit några x antal timmar nu. Önska mig lycka till imorgon då jag har prov i naturvetenskaplig specialisering. Faktiskt en kurs som jag tycker är en av dem roligaste! :) 


Provar att plugga på ett nytt sätt. Eftersom jag ska komma ihåg fyra kategorier hittade jag på en mening med de fyra första bokstäverna i orden. Den meningen var den första som ploppade upp så det fick bli den. Haha;) verkar vara ett bra inlärningssätt för mig eftersom jag kommer ihåg allt om det på en gång nu! 


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: